image

HÜDA PAR Bursa İl Başkanlığı 4'üncü Olağan İl Kongresi Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Kongreye HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin, HÜDA PAR Teşkilat Başkan Yardımcısı Hüseyin İmir, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekilli Ali Mersin, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Memur- Sen Bursa Şube Başkanı Ramazan Acar, siyasi parti, STK temsilcileri, meslek odası başkanları, kanaat önderleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından başlayan kongrede, HÜDA PAR Bursa İl Başkanlığı'nın faaliyetlerinin yer aldığı bir sinevizyon gösterimi yapıldı, ardından divan heyeti seçildi.

Toplantı yeter sayısına ulaşıldığı kongrede, Divan Başkanlığını Mahmut Aytekin yaptı. Divan Başkan Yardımcılığına Adnan Alınç, Divan Kâtipliğine de Enes Tutak seçildi.

"Şehitlerin kanlarının hürmetine Rabbim Mescid-i Aksa’yı ve Kudüs’ü özgürlüğüne kavuştursun"

Kongrenin açılış konuşmasını yapan HÜDA PAR Bursa İl Başkanı Mehmet Şimşek, “Sözlerime, yetmiş bir gündür terör çetesi siyonist barbar israil’in Filistin’de, Gazze’de uygulamış olduğu soykırım, işgal ve katliamı lanetliyoruz. Temenni ediyorum ki, Rabbim orada atılan, orada atılmış olan şehitlerin kanlarının hürmetine Mescidi Aksa’yı ve Kudüs’ü özgürlüğüne kavuştursun inşallah. Bursa’da İl başkanlığımızı kurduğumuz zaman, Bursa’nın bereketli bir yer olduğunu, Bursa’nın bu bereketiyle bizleri bağrına basıp, bizleri bağrında yetiştireceğini, büyüteceğini biliyorduk. Bu inancımızda elhamdülillah yanılmadık." dedi.

"Biz hiçbir zaman menfaat içinde olmadık"

Hiçbir zaman siyasetimizi yaparken, menfaat, çıkar uğruna herhangi bir adım atmadıklarını belirten Şimşek, " Partimizin merkezine aldığı “ Önce İnsan, Öncelik Adalet” şiarı, dürüst siyaset ve gerçek adalet anlayışıyla hareket eden partimiz, yerelde de aynı düsturla hareket etti. Hiçbir zaman reklam peşinde koşmadık, hiçbir zaman hakaret ederek gündeme gelmeyi aklımızın ucuna bile getirmedik. Sadece ve sadece insanlara dokunmayı, halkımızla iç içe olmayı, onların gönüllerini kazanmayı, onların kalplerini kazanmayı, onların kalplerine girmeyi tercih ettik." diye konuştu.

Tek listeyle girilen seçimde HÜDA PAR Bursa İl Başkanlığına mevcut başkan Mehmet Şimşek seçildi. (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *