image

 

 

Adana’nın Gülbahçesi mahallesinde bulunan Mustazaflar Derneği Adana Şubesine PKK’lılar tarafından Molotof ve silahlı saldırı düzenlendi. Binada maddi hasar meydana geldiği,  saldırılara müdahale etmesi için ısrarla çağrılan polislerin ise,  olay  mahallene  gelmediği  bildirildi. 

Saldırı haberini alan Cemiyetin üye ve gönüllüleri, binanın  önünde toplanarak kendi imkânlarıyla  saldırganlara  karşılık vererek,  derneği korumaya çalıştıkları ve saldırıların devam ettiği öğrenildi.

 UMUT-DER BAŞKANININ EVİNE SALDIRI

Göstericilerin ayrıca Adana Umut Der Başkanı Selahattin Yeniay’ın evine molotof atıp yakmak istedikleri ve  evde maddi hasar oluştuğu bildirildi.Küçükdikili mahallesinde ise mütedeyyin insanlara ait 7 işyerinin  ateşe verildiği ve büyük çapta maddi hasar oluştuğu  gelen haberler arasında. Bu arada  evi ve 2 aracı ateşe verilen bir şahsın saldırganlara karşı nefsi mudafaada bulunması sonucu, 1 saldırganın  yaralandığı iddia edildi.

 OLAYLARDA BİR KİŞİ ÖLDÜ

İşyerlerine atmak üzere hazırladığı molotof bombası elinde patlayan bir saldırgan ise ağır yaralandı.  Hastaneye kaldırılan  yaralı,  yoğun bakıma alındı. Öte yandan göstericilerin saldırıları sırasında,  nereden geldiği tespit edilemeyen  bir kurşunun  saldırganlardan birine isabet etmesi sonucu hayatını kaybettiği  bildirildi. İlkha

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *