image

TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜNE ERİŞEBİLİRLİK BELGESİ

 Tarım İl Müdürlüğü Engelli vatandaşlar için erişilebilirlik çalışmalarını tamamladı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Erişilebilirlik İzleme ve  Denetleme Komisyonu tarafından yapılan kontrollerde, Tarım İl Müdürlüğünün ana bina ve eklentilerindeki Erişilebilirlik Noktalarında 5378 sayılı kanuna uygun şekilde tüm çalışmaların tamamlandığı tespit edildi. Tamamlanan bu çalışmalardan dolayı İl Müdürlüğü kurumsal olarak "Erişilebilirlik Belgesi" almaya lâyık görüldü.

Denetleme Komisyonunun 12/11/2015 tarih ve 137 sayılı kararı ile hazırlanan "Erişilebilirlik Belgesi", Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel DİREK tarafından, İl Müdürü Nurettin KİYAS'a takdim edildi.

İl Müdürü KİYAS, Erişilebilirlik Belgesi'nin takdimi sırasında yaptığı teşekkür konuşmasında;" 5378 Sayılı Engelliler Hakkındaki Kanuna; göre kamu kurum ve kuruluşlarına ait resmi yapıların, 8 yıl içerisinde engelliler için erişilebilir hale getirilmesi isteniyordu. Biz de kurum olarak bu yönde  bir dizi çalışmalar gerçekleştirdik ve geçen ay itibariyle bu çalışmalarımızı tamamladık. Engelli vatandaşlarımız bundan böyle kurumumuzda daha rahat hizmet alabilecekler" dedi. Haber Merkezi

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *