image

45 yıl öğretmen olarak görev yapan ve haziran ayında emekliye ayrılacak olan Batman’ın kıdemli öğretmenine Atatürk İlkokulu’nda beraber görev yaptığı öğretmen arkadaşları tarafından son Öğretmenler Günü’nde sürpriz bir kutlama yapıldı.

Atatürk İlkokulu Müdürü Abdülhakim Doğu, Okul Müdür Yardımcıları Halit Erkun ve Cengiz Arı, Okulun Rehber Öğretmenleri Çiğdem Ekin ve Cafer İlhan ve okulda görev yapan sınıf öğretmenleri, emekliye ayrılacak olan Abdülkadir Günaydın için sürpriz Öğretmenler Günü etkinliği hazırladı.

45 yıllık öğretmen Abdülkadir Günaydın için sürpriz etkinlik düzenlediklerini belirten Sınıf Öğretmeni Siraç Akçay “Abdülkadir Hocamla yıllarca aynı okulda abi-kardeş ilişkisinin ötesinde bir dostluğumuz var. İyi ki onunla tanışmışım, mesai arkadaşı olmuşum. Ondan çok şey öğrendim. Abdulkadir Hocam, insani değerleri ön planda olan ve okulumuzdaki tüm organizasyonlarda başı çeken bir şahsiyettir. Yılsonunda emekliye ayrılacak hocamız için, okulumuzda görev yapan tüm öğretmen arkadaşlarımız aynı görüşe sahiptir: Abdülkadir abimiz, pirimiz ve reisimizdir, yerini dolduramayacağımız bir insandır. Onun boşluğu bizleri şimdiden kara kara düşündürüyor.” dedi.

Okul idaresi ve mesai arkadaşları Abdülkadir Günaydın’a yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler. Çiçek ve çeşitli hediyelerin verildiği törende duygusal anlar yaşandı. Daha sonra okulun konferans salonunda Abdülkadir Günaydın’ın meslek hayatını anlatan slayt gösterimi yapıldı. MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *