image

Siyonist rejimin Filistinli Müslümanlara yönelik vahşi katliam ve soykırımları sürerken halkın tepkisi çığ gibi büyüyor. Bu kapsamda İslami STK’lar ve yardım kuruluşları Gazze’ye yönelik yardım faaliyetlerini artırdı.

Bu faaliyetlerden biri de Beşiri’de yapıldı. Beşiri’de düzenlenen ve halkın yoğun katılım gösterdiği kermesten elde edilen gelir Gazze’deki yetimler ve muhtaçlar için harcanacak.

Yetimler Vakfı Beşiri temsilciliğinin organize ettiği kermes, Saat Kulesi Meydanı’nda gerçekleştirildi.

Kermese ilçe protokolü tam kadro katılım gösterdi. İlçe kaymakamı Muhammed Yılmaz, Belediye Başkanı M. Sait Karabulut, ilçe jandarma komutanı Harun Çetinkaya, Kızılay ilçe başkanı Mehmet Sekman, Milli Eğitim Müdürü Hüsameddin Akın, ilçe emniyet amiri Ramazan Gezer ve HÜDA PAR ilçe başkanı M. Ali Şimşek kermese katıldılar. Kermesle ilgili Yetimler Vakfı Beşiri Temsilciliğinden kermes hakkında bilgi alan söz konusu yetkililer kermese bağışta bulundular.

Beşiri halkının büyük ilgi gösterdiği kermese ayrıca Beşiri Belediyesi AK parti aday adayları Mustafa Öztürk, Abdussamed Karabulut, Nevzat Ortaç ve Özkan Karabulut da katılarak yardım kampanyasına katkıda bulundular.

Kermese Beşirili vatandaşlar da yoğun katılım gösterdi.

İki gün boyunca devam eden kermeste hayırseverlerin yaptıkları yemekler ve çeşitli hediyelik eşyaların satışından elde edilen gelir, Gazze’ye yardım olarak ulaştırılmak üzere Vakıf yetkililerine teslim edildi. MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *