image

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in önümüzdeki yerel seçimlerde 81 ilde de kendi adaylarını çıkaracaklarını açıklamasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık yarışına yeni bir isim eklendi.

İBB İYİ Parti Grup Sözcüsü Dr. Suat Sarı, Cumhuriyet gazetesine yaptığı açıklamada İstanbul'un en önemli sorunlarından biri olan trafik ve ulaşım konusunda birikim ve liyakatiyle İstanbul'un sorunlarını çözmeye talip olduğunu belirtti.

"İSTANBUL İÇİN ENERJİ HARCAMAYA HAZIRIM"
Sarı, İBB başkanlığına adaylığını şu ifadelerle açıkladı: 

"İstanbul’un en önemli sorunu trafik ve ulaşım. Bugüne kadar bu alanda benim birikimim ve liyakatimde bir aday çıkmadığı için ve bu konuda onlarca proje geliştirmiş bir teknokrat olarak İstanbul’un birikmiş sorunlarını çözmeye, aday adayı olmaya karar verdim. Genel başkanımın uygun görmesi halinde bu kente katacağım çok yüksek katma değerler var. İstanbul için yollara çıkıp büyük bir enerji harcamaya hazırım."

İYİ PARTİ'DEKİ İSTİFALAR
Sarı ayrıca, İYİ Parti içinde yaşanan istifalar konusuna da değindi. Siyasetin bir iddia meselesi olduğunu belirten Sarı, hedefi olan insanların hedeflerine ulaşamadıklarında istifa haklarını kullandıklarını söyledi. Geçmişte birlikte çalıştığı istifa eden üyelerin önemli katkılar sağladığını ifade eden Sarı, bu istifaların zaman içinde yeni katılımlarla dengeleneceğine inandığını dile getirdi. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *