image

Yapılacak elektrik kesintisi belirtilen adreslerde 17 Kasım Cuma günü uygulanacak.

Yapılacak elektrik kesintilerinden fazla etkilenmemek için gerekli tedbirlerin alınması tavsiye edildi.

Merkez

Merkez Barış mahallesinde yapılacak planlı kesintiden dolayı saat 14.30 ile 16.00 arası elektrik kesintisi yaşanacaktır.

Şirvan

Siirt Şirvan ilçesinde Dicle Elektrik yapacağı çalışmalar doğrultusunda saat 09.30 ile 15.30 arasında Kayahisar, Çeltikyolu, Elmadalı, Gözlüce, Oya, Suludere, Cevizlik, Ayn Kebir, Bistan, Kesmetaş, Bindal, Hatti, Merkez, Nallıkaya, Turgutlu, Atmaca, Tüylüce, Evsel, Yamaçlı, Çöğürlü, Ormanlı, Aktaş, Suluyazı, Halenze, Kayalı, Kale, Hıdran, Bombat mahalle ve köylerinde elektrik kesintisi yaşanacaktır.

Pervari

Siirt Pervari ilçesinde Dicle Elektrik yapacağı çalışmalar doğrultusunda saat 09.00 ile 17.00 arasında Yukarıbalcılar, Söğütönü, Kışlacık, Bentköy, Belenoluk, Ormancık mahalle ve köylerinde elektrik kesintisi yaşanacaktır.

Kurtalan

Siirt Kurtalan ilçesinde Dicle Elektrik yapacağı çalışmalar doğrultusunda saat 09.00 ile 17.00 arasında Cumhuriyet, Kılıçlı, Çay, Yazılı, İğdeli, Gültepe (Kılıçlı), Kanikarvana, Uluağaç, Doğanlı, Karakuyu, Bakırt, Çevre mahalle ve köylerinde elektrik kesintisi yaşanacaktır.

Eruh

Siirt Eruh ilçesinde Dicle Elektrik yapacağı çalışmalar doğrultusunda saat 07.00 ile 17.00 arasında Çeltiksuyu, Okçular mahalle ve köylerinde elektrik kesintisi yaşanacaktır.

Baykan

Siirt Baykan ilçesinde Dicle Elektrik yapacağı çalışmalar doğrultusunda saat 07.00 ile 17.00 arasında Meşelik, Çay, Çukurtaş, Ardıçdalı mahalle ve köylerinde elektrik kesintisi yaşanacaktır.

Yaşanacak elektrik kesintilerinden önceden haberdar olmak için gazetemizi takip edebilirsiniz.

Planlı Elektrik kesintileri ile ilgili diğer detayları Dicle Elektrik resmi sitesinden öğrenebilirsiniz.

Dicle Elektrik

MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *