image

Siyonist işgal rejiminin 39 gündür Gazze’de gerçekleştirdiği soykırım devam ederken, saldırılarda şimdiye 4 bin 630'u çocuk, 3 bin 130'u kadın olmak üzere 11 bin 240 kişi şehid oldu. Yaralı sayısının da 28 binin üzerinde olduğu kentte iletişim ve internet kesintileri nedeniyle yeni can kayıpları tam olarak sayılamıyor.Türkiye’de Umut Kervanı ve Yetimler Vakfının da aralarında bulunduğu birçok yardım kuruluşunun, Gazze’ye yardım ulaştırabilmek için başlattıkları kampanyaları sürerken; küçük çocukların kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını, duyarlı esnaf vatandaşların da imkanlar ölçüsünde yaptıkları bağışlar takdir topluyor.


Siyonist işgal rejiminin Gazze’de yaptığı soykırıma duyarsız kalınmaması gerektiğini söyleyen kuyumcu esnafı Osman Tomo, Gazze’ye gitme imkanlarının olmadığını ama maddi ve manevi olarak oradaki kardeşlere yardımda bulunabileceğine vurgu yaptı.


Bir günlük kazancını Gazze’ye bağışladığını açıklayan Tomo, bunu duyan birçok müşteri ve arkadaşının da duyarlılık göstererek bağışta bulunduklarını söyledi.


"Şu an elimizden Gazzeli kardeşlerimiz için maddi yardım ve dua etmekten başka bir şey gelmiyor"


Tomo, "Şu an maalesef, Gazzeli kardeşlerimiz için elimizden maddi yardım ve dua etmekten başka bir şey gelmiyor. Ben de 'deprem bölgesi Malatya kuyumcular esnafı olarak 1 günlük gelirimizi Gazze’ye gönderiyoruz' diye bir kampanya başlattım. Bunu duyan birçok müşterim ve arkadaşlarım beni arayarak bağışta bulunmak istediler. Bazıları da bağış yapıp dekontlarını gönderdiler. Oraya gidemesek bile maddi olarak katkı da bulunmamız bir nebze de olsa gönlümüzü ferahlatıyor. Bunu her gün yapmamız gerekir ama deprem bölgesinde olmamız hasebiyle işler eskisi gibi değil. Biz de karınca misali bir günlük gelirimizi Gazzeli kardeşlerimize bağışladık." dedi.


"İnsanların beklentisi Türkiye’nin bir an önce müdahale etmesi ve yanan yüreklere bir su serpmesidir"


Siyonist işgalci rejiminin; bebek, çocuk, kadın, yaşlı ve hatta anne karnındaki bebekleri bile hunharca katlettiğine dikkat çeken Tomo, "Tüm insanların beklentisi Türkiye’nin bir an önce müdahale etmesi ve yanan yüreklere bir su serpmesidir. İnşallah bir an önce siyonist işgalcilere müdahale edilir ve bir an önce bu katliamlar son bulur." dileğinde bulundu. (İLKHA)



HABER MERKEZİ


0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *