image

Yeni bir damak tadı oluşturmak için hizmete giren Bursa Kebap Evi, yurt içinde 114, yurt dışında 16 topla 130 şube ile lezzetini dünyanın dört bir yanına dağıtıyor.

 

Petrol City’de açılışı yapılan ve açılışta konuşan Yönetim kurulu başkanı Cem Helvacı "Öncelikle bizleri kırmayarak açılışımızı onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ederim. Bursa yöresel lezzetlerini bir dünya markası yapma vizyonu ile çıktığımız yolculuğumuzda, bir şehrin mutfağını ve Türkiye'nin yöresel lezzetlerini globale taşımaktan büyük gurur duyuyoruz. Bursa Kebap Evi olarak 10 ülkede 130 şube ile hizmet veriyoruz. Dünyanın önemli kentlerinde şubeler açarak gerek istihdam gerek yaptığımız ihracat ile ülke ekonomisine önemli katkılar sunuyoruz. Hedefimiz bir Türk markası olarak Bursa Kebap Evi'ni globalde yüzlerce belki binlerce şubeye ulaştırmak.” ifadelerini kullandı.

 

Batman Petrol City' de Bursa Kebap Evi açılışına Batman İl Sağlık Müdürü Semih Canpolat, Yönetim kurulu başkanı Cem Helvacı, Ak parti İl genel meclis üyesi Ömer Güzel ve diğer katılımcılar tarafından açılışı yapıldı. EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *