image

Dünyanın gözleri önünde cereyan eden ve Gazze’de son günlerde yaşanan insanlık dramına televizyonda şahit olan küçük Helen Sare, boynundaki kolyeyi çıkarak Umut Kervanı Vakfı aracılığıyla Gazze’ye bağışladı.

Babası ile birlikte Umut Kervanı Vakfı Batman şubesine gelen Helen Sare Ezer, “Boynumdaki altın kolyeyi Gazze’ye bağışlamak istiyorum” diyerek boynundan kolyeyi çıkarıp Umut Kervanı Vakfı Batman Şube yetkilisine teslim etti.

Helen Sare’nin babası Mehdi Ezer, “Azda olsa bu küçük kolyeyi onlara bağışlamak istiyoruz. Umarım onlara bir faydası olur. Allah yardımcıları olsun. Elimizden geldiği kadar onlara yardımcı olmamız lazım.” dedi.

“Onlara bir nebze yardımcı olabildiysek ne mutlu bizlere”

Küçük kızının anlamlı hareketinden dolayı açıklamada bulunan Ezer, “Müslümanların bu zor zamanında onlara yardım etmemiz lazım. Özellikle Filistin’de hastaneler bombalanıyor. Müslüman halk orada perişan halde. Onlara bir nebze yardımcı olabildiysek ne mutlu bizlere. Rabbim yardımcıları olsun. Müslümanların izzet ve şerefi için orada mücadele veriyorlar. Allah onların yardımcıdır, bizlerde onların duacısıyız. Elimizden geldiği kadar onların yardımcısı olmamız lazım.” ifadelerini kullandı. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *