image

Karamollaoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar;

Üç çeyrek asırdır bir ülke adım adım işgal edildi ve herkes seyretti, seyretmeye de ne yazıkki devam ediyor. İnsanları katlettiler kimseden ses çıkmadı. Emzikli bebekleri, kundaktaki çocukları, hamile kadınları tonlarca kiloluk bombalarla öldürdüler ve maalesef yine kimseden ses çıkmadı.

18 günde binlerce kardeşimiz şehit düştü. Müslüman ülkelerin liderleri de sadece kınadı. Hatta bir kısmı kınamaya bile tevessül etmedi. Hep birlikte ayağa kalkmak için başımıza daha ne gelmesi lazım?

Büyük İsrail Projesi uğruna dünyayı ateşe veriyorlar. Ne zaman farkına varacaksınız? Önceliği demokrası olanlara soruyorum; Ne oldu sizin demokrasi söylemine?

Önceliğim islami değerlerdir diyenlere sesleniyorum; Susarak ve sadece kınayarak daha ne kadar bu vebale ortak olacaksınız?

ABD, İsrail'in Filistin'de yaptığı insanlık dışı işler dünya kamuoyunda yer bulmasın diye ağır bir sansür uyguluyor. Askeriyle tankıyla gemisiyle verdiği destek yetmezmiş gibi bir de tüm medya imkanlarını İsrail'in hizmetine adeta seferber ediyor.

Bush gitti Obama geldi, Obama gitti Trump geldi, o da gitti Biden geldi. Ne değişti? Hiçbir şey. ABD yönetimine kim gelirse gelsin değişen hiçbir şey olmadı, olamaz. Amerika'nın sözde cumhuriyetçileri neyse sözde demokratları da odur. Ülkelerinin asıl vatandaşlarına yani yerlilere ve Afrika'dan getirdiği siyahilere yaptıkları muamele ortadadır. Bir ibret vesilesidir bütün dünya için. Bugün de durum değişmedi. Bunlar için varsa yoksa küçük bir azınlığın çıkarlarıdır. Hepsinin ortak noktası sinsi siyonizmin, ırkçı emperyalizmin ve vahşi kapitalizmin ihtiyacıdır.

Dün yamyamlar gibi İstanbul'u Çanakkale'yi kuşatanlar bugün de Gazze'yi kuşatmışlardır. Bu kuşatmayı yarmak hepimizin boynunun borcudur.

İktidar miting yapmaz, icraat yapar. Siz Biden'dan hiç İsrail'e destek mitingini duydunuz mu? Böyle bir şaçmalık olur mu? Adamlar uçaklarını gemilerini gönderirken siz sadece selam mı göndereceksiniz?

Yapmamız gereken adımları şöyle sıralayabilirim; Acil İslam ülkeleri teşkilatını toplamalıyız. Türk birliği teşkilatı da toplanmalı. İsrail'e karşı hamle yapmalı. Türkiye bunlara öncülük edebilir.

İsrail'in Filistin'de yaptıkları için, uluslararası alanda savaş suçlarından dolayı ceza almasını sağlamalıyız. İsrail'in soykırım suç işlediğine dair şimdiden ceza almasını sağlayacak adımlar atmalıyız. HABER MERKEZİ

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *