image

Üsküdar Mihrimah Camii önünde düzenlenen basın açıklamasına ellerinde kefene sarılmış oyuncak bebekler ve Filistin bayraklarını taşıyan çok sayıda HÜDA PAR üyesi ve gönüllüsü kadın katıldı.

Basın açıklaması esnasında kefene sarılmış bebekleri ellerinde taşıyan kadınlar, açıklama sonrası bebekleri yere bırakarak sessiz eylem gerçekleştirdi. 

"BU İNSANLIK DIŞI VAHŞİCE SALDIRI TAMAMEN BİR SOYKIRIMDIR"

Basın açıklamasını okuyan HÜDA İstanbul Kadın Kolları Üyesi Seher Aydoğan, "Filistinli kardeşlerimiz 75 yılı aşkın bir süredir siyonist israilin vahşeti ve zulmü altında mücadele veriyor. Bu ağır ve insanlık dışı zulümler her geçen gün katmerleşe katmerleşe günümüze kadar gelmiştir. 13 gündür siyonist katil israilin bombaları altında yaşam mücadelesi veren Filistinli, Gazzeli kardeşlerimize iki gün önce sığındıkları hastanede roket ile saldırdılar. Resmî rakamlara göre 500'ü aşkın kadın, çocuk, hasta ve yaşlı kardeşimizi bir anda hunharca katlettiler. Bu insanlık dışı vahşice saldırı tamamen bir soykırımdır." dedi. 

"ARTIK BİLİM KURGU FİLMİ İZLER GİBİ İŞGALCİ KATİL SİYONİSTLERİN İŞLEMİŞ OLDUKLARI CİNAYETLERİ İZLEMEKTEN VAZGEÇİN"

"Daha ne kadar insan şehit olmalı? Daha ne kadar ocaklara ateş düşmeli?" sorusunu, insanlığa ve İslam Alemi'ne yönelten Aydoğan, "Kınamalarınız, uyarılarınız nafiledir. Yıllardır siyonistler bu dilden anladı mı? Ya da tarafgir batı bu zulme dur diyebildi mi? Amerika'sı kıtalar ötesinden savaş gemileri gönderirken siz yanı başınızdaki Müslümanlara neden sahip çıkmıyorsunuz? Açlıktan, susuzluktan, ilaç ve sağlık ekipmanlarının olmayışından her gün yüzlerce kardeşimiz can veriyor. Hastaneler yeterli değil. Çok az sayıda olan hastaneler bombaların hedefinde. İşgal rejimi adım adım Filistinli kardeşlerimizin evlerini, arazilerini gasp etmiş ve kalan arazilerini onlara mezar yapmak için her türlü güç ve yaptırımı uyguluyor. Öz vatanlarında garip ve sahipsiz kalmışlar. Ey katil siyonist israil, artık müslümanların üzerinden şu kirli, vahşi, acımasız medeniyetsiz ve insanlık dışı ellerini çek. Ey dünya insanları! Artık bilim kurgu filmi izler gibi işgalci katil siyonistlerin işlemiş oldukları cinayetleri izlemekten vazgeçin. Hepimizin gözü önünde yapmış oldukları katliamlara bahaneler aramayın. Filistin, Gazze yıllardır açık hava hapishanesine dönmüş; ambargo ve ablukalar ile her türlü insani ihtiyaçlardan mahrum edilmiştir. Şu an elektrik, su, ilaç, tıbbi malzemeler ve gıda ihtiyaçları her zamankinden daha fazla. Bir an önce Filistin'e insani yardımları ulaştırmak isteyenlerin önündeki engellerin kaldırılması için ne gerekiyorsa yapın." şeklinde konuştu. 




"BİZLER BURADAN HAYKIRIYORUZ; MALIMIZ VE CANIMIZ İLE SİZLERİN YANINDAYIZ"

Dünyanın Filistin'de yaşanan soykırıma sessiz kalmasına tepki gösteren Aydoğan, "Neredesiniz? Hangi ölü toprağı üzerinize saçılmış? Bu vahşete, bu yapılan katliama ne zaman ses çıkaracak ne zaman dur diyeceksiniz? Siyonistlerin zalimliğine bu sessizlik neden? Filistin'de her gün yüzlerce çocuk, yüzlerce kadın katlediliyor. Bir anne, bir kardeş, bir eş, bir kadın olarak ey mazlum ve cesur Filistinli kardeşlerim; size yapılan işgali, barbarlığı, vahşeti, zalimliği ve tüm zulümleri lanetliyor, sizleri intikam alanların en hayırlısı olan Allah'a emanet ediyorum. Ya Rab bu mazlum ümmete nusretini gönder. Ya Rab azgın teröristlere ebabillerini gönder. Bizler buradan haykırıyoruz; malımız ve canımız ile sizlerin yanındayız. Kahrolsun israil ve avaneleri, Kahrolsun israil ve zalimler için yaşasın cehennem. " ifadelerini kullandı. (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *