image

İşgalci terör rejimin düzenlediği ve en az 500 kişinin şehit olduğu saldırı sonrası, tüm Türkiye’de olduğu gibi Batman’da da halk sokağa indi.

Batman İslami STK’ların çağrısı üzerine saat 22.30’da Atatürk Parkı’nda toplanan binlerce Kudüs aşığı Müslüman, siyonist vahşi israil’in Gazze’de hastanelere düzenlediği saldırı ve katliamı kınadı.

Kitlesel basın açıklamasında Batman Düşünce ve İnanç Platformu dönem sözcüsü A. Rahim Demirtaş bir konuşma yaptığı konuşmada “Lanet olsun İsrail ve bütün işbirlikçilerine.” dedi.

KUDÜS DAVASI BÜTÜN MÜSLÜMANLARIN DAVASIDIR

Kudüs davasının bütün Müslümanların davası olduğunu söyleyen Molla Osman Tayfur ise şunları kaydetti.

“Kudüs davası bütün Müslümanların davasıdır. Türk’ün davasıdır, Kürt’ün davasıdır, Arap’ın davasıdır, Acem’in davasıdır, Laz’ın davasıdır, yeryüzünde Müslüman olan herkesin davasıdır.

Ey ABD, ey siyonist İsrail, sen korkudan bebeklerimizi öldürüyorsun, kadınlarımızı öldürüyorsun ama sen Firavun gibi yenileceksin. Mağlup olmakla kurtulamayacaksınız. Hepiniz cehennemde toplanacaksınız. Emin ol ki bu ümmet hiç beklemediğin bir anda doğacak.

Şu İsrail’in etrafındaki devletler eğer sınırlarını açsalar bu ümmetin evlatları ellerindeki sopa ve tasalarıyla İsrail’i yıkacaktır Allah’ın izniyle.”  

Konuşmaların ardından kalabalık Diyarbakır Caddesi üzerinde yürüyüş gerçekleştirip İsrail’e lanet yağdırdı. MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *