image

Şanlıurfalı kadınlar, Aksa Tufanı ile ilgili konuşarak "Keşke dua dışında yapacak bir şeyimiz olsa, bir koridor açılsa hepimiz oraya gitsek." dediler.

Aksa Tufanı harekâtını sonuna kadar desteklediklerini belirten kadınlar, Kudüs'ün ümmetin namusu olduğunu ifade etti.

Filistin ve Kudüs için etkinliklerin artırılmasını söyleyen kadınlar konuştu.

"Siyonist rejime bu gücü ve birlik beraberliğimizi göstermemiz gerekiyor"

Tüm Müslümanların her bir duasının ebabil kuşu olup Filistinlilerin yardımına gideceğini belirten Kudret Ünel, "Burada Kudüs'ün haklı davasını savunmak için bulunmaktayız, Allah HÜDA PAR'dan razı olsun böyle bir etkinlik gerçekleştirdiği için. 2 tane mesajım olacak benim, birincisi İslam âlemine; Müslüman kardeşlerimiz şunu unutmasınlar ki imtihanlar iki çeşittir biri bireysel diğeri toplumsal ve şu andaki durum da toplumsaldır. Bunun hakkını verebilmek için medya yoluyla siyonist rejime bu gücü ve birlik beraberliğimizi göstermemiz gerekiyor. İkinci mesajım Gazze'de bulunan Müslüman kardeşlerimdir; İnşallah Müsterih olsunlar dünyadaki tüm Müslüman kardeşlerinin her bir duası ebabil kuşu olup onların yardımına gideceğini Allah'ın izniyle temenni ediyoruz." dedi.

"Allah'ın izniyle zafere ulaşacaklarına inanıyorum"

Er ya da geç Filistinli Müslümanların zafere ulaşacağını vurgulayan Aynur Durmaz, "1967'den beri Kudüs siyonist rejim tarafından işgal altındadır, Müslümanlar olarak kesinlikle buna karşıyız. Aksa Tufanı haklı bir operasyondur. Allah'ın izniyle zafere ulaşacaklarına inanıyorum. Er yâda geç zafere zaten ulaşılacaktır. İnşallah bu gözler o günü görür." diye konuştu.

"Aksa Tufanı harekâtını sonuna kadar destekliyoruz

Kudüs'ün sadece Filistinlilere ait bir yer değil bütün ümmetin olduğuna dikkat çeken Perihan Söylemez, "Aksa Tufanı harekâtını sonuna kadar destekliyoruz ki zaten geç kalınmış bir şeydi. Çünkü yıllardır bizlerin kanayan yarasıydı bu. Medyadan takip ediyoruz son 2-3 aydır baskılar daha çok artmıştı, başörtülü kadınlara saldırmaları, Mabetlere girişleri engellemeleri ve Cuma namazlarına izin vermemeleri. HAMAS Komutanları da bunu söylüyor 'Artık seçeneğimiz kalmadı ya öldürecek ya da şehit olacağız.' başka seçenek bırakmadılar ama biz sonuna kadar onları destekliyoruz. Keşke dua dışında yapacak bir şeyimiz olsa, bir koridor açılsa hepimiz oraya gitsek. Kudüs, sadece Filistinlilere ait bir yer değil bütün ümmetindir. Kudüs bizim namusumuzdur bugün burada bir avuç insan değil bu meydan dolu olsaydı da sesimizi gereken kişilere duyurabilseydik." şeklinde konuştu. (iLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *