image

Umut Kervanı Vakfının başlattığı “Gazze’ye Acil Yardım” seferberliğine destek olmak isteyen Sason esnafı günlük gelirlerini bağışlama kararı aldı.

“BUGÜNKÜ GELİRİMİZİ FİLİSTİNLİ MÜCAHİT KARDEŞLERİMİZE BAĞIŞLAYACAĞIZ”

Umut Kervanı Vakfının yardım seferberliğine katılım sağlayan Şenol Aksoy, “Sason Peygamber Sevdalıları olarak bugünkü gelirimizi Filistinli Mücahit kardeşlerimize bağışlayacağız. Tüm esnafları bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz. Bizler bugün yapacağım en küçük destekten tutun en büyük desteğe kadar bir Müslüman olarak kendimizi mesul kabul ediyoruz. Elimizden gelen her türlü desteği sağlamaya hazırız. Malını vermeyen canını hiç vermez. Maddi manevi her türlü desteği sağlayacağız inşallah.” ifadelerini kullandı.




“MALIMIZLA CANIMIZLA HAMASLI KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Filistin’de başlayan ve işgalci çete israilin insanlık dışı konvansiyonel silahların kullanılması ve sivillerin ayırt edilmeden saldırmasını lanetleyen Bayram Çelik, “Bizler Sason Peygamber Sevdalıları olarak bugün bütün gelirlerimizi Gazze’deki kardeşlerimize bağışlayacağız. Malımızla canımızla Hamaslı kardeşlerimizin yanındayız. Zafer inananlarındır. Allah bu ümmet bir arada olduğu ve lanetlenmiş bu yaratıklarla savaştığımız sürece bizimledir. Bizim bugün elimizden gelen desteği vermemiz üzerimize borçtur.” dedi.

“MANEVİ DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORDUK ŞİMDİ SIRADA MADDİ DESTEKTE”

İşgalci Siyonistlerin yaşattıkları vahşetleri lanetleyen Heves Aksoy, “israil ve Amerika’nın Filistinli kardeşlerimizin topraklarını işgal etti. Orada ne işleri var defolup gitsinler. Allah’ın laneti ve gazabı üzerlerine olsun. Umut Kervanı Vakfının başlattığı kampanyayı duyunca, manevi olarak onlara dua ediyorduk birde maddi olaraktan destek vermek istiyorduk. Bugün maddi olarak elimizden gelen desteği vereceğiz inşallah. Rabbim zaferi göreceğimiz günleri en kısa sürede göstersin.” şeklinde konuştu.




Umut Kervanı Vakfının başlattığı yardım seferberliğine başta Sasonlu esnaf olmak üzere Batmanlı esnafı da davet eden Sasonlu esnaf, hayırda yarışın karşılığı daima iyiliktir dedi. MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *