image

Umut Kervanı 5'inci Bölge Koordinatörlüğü 2023 yılı ikinci toplantısı; Van, Ağrı, Erciş, Özalp, Erçek, Hoşap ve Muradiye temsilcilerinin katılımıyla Muradiye ilçesinde gerçekleştirildi.

Toplantıda 5. Bölge Koordinatörlüğüne yeni temsilcilikler eklendi.

3 yeni temsilcilik

Umut Kervanı 5'inci Bölge Koordinatörü Sedat Vatan, "Umut Kervanı 5'inci Bölge Koordinatörlüğü olarak 2023 yılının ikinci toplantısını Koordinatörlüğümüze bağlı olan Umut Kervanı Muradiye Temsilciliğinde gerçekleştirdik. Bu toplantımızda koordinatörlüğümüze Hoşap, Özalp ve Erçek temsilciliklerini ekledik. Bu temsilciliklerimizle beraber 'önümüzdeki günlerde nasıl yardımlar yapabiliriz? Vatandaşlara nasıl ulaşabiliriz? Mağduriyetleri nasıl giderebiliriz?' noktasında istişareler yaptık. Koordinatörlüğümüze bağlı mevcut derneklerle beraber 2023 yılı içerisinde yapmış olduğumuz çalışmaların da bir değerlendirmesini aldık." dedi.

"Kışlık yardımlarımız devam ediyor"

Başlatılan kışlık yardımların devam edeceğini söyleyen Vatan, "Bulunduğumuz bölgede hayırsever kardeşlerimizin aracılığıyla insanlara ulaşmaya gayret gösterdik. Bu toplantıya kadar binlerce ihtiyaç sahibi aileye ulaşmışız. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Kısa süre önce bir kırtasiye yardımı başlattık, merkez ve ilçelerde bu kırtasiye yardımlarımız devam ediyor. Yine geçtiğimiz gün bot ve mont çalışmasının startını verdik. Bulunduğumuz bölgenin kışı sert ve soğuk geçiyor. Koordinatörlük olarak Umut Kervanı’na kayıtlı olan ailelere kışlık yardımlarımız devam edecek. Kömür, odun, giysi, bot-mont ve doğalgaz ödemesi gibi farklı yardımlarımız olacak. Bu vesileyle koordinatörlüğümüze desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize ve Ağrı, Doğubayazıt, Erciş, Muradiye, Özalp, Hoşap ve Erçek Umut Kervanı temsilciliklerimize teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *