image

 

Batman Ak Parti Milletvekili Ataullah Hamidi , İl Başkanı Diyaettin Uçar , Milletvekili adayları ve Ve partililer ile beraber halka teşekkür ziyaretleri kapsamında, Beşiri, Gercüş Kayapınar ve Hasankeyf’teydiler.

Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, tek tek vatandaşlarla selamlaştı el sıkıştı gösterilen ilgiye teşekkür etti. Hamidi, ilçe gezilerinde yaptığı konuşmalarda ;  “Bizi seçtiğiniz için minnettarız milyonlarca kez teşekkür ederim. Bundan sonra asıl işin zor tarafı başlıyor. Kapım ve telefonum Tüm Batmanlı kardeşlerime açık. Bize oy veren vermeyen herkese eşit mesafede duracağım. Batman’ımız için elimden geleni yapacağım.Hepimiz bu toprakların çocuğuyuz barış içinde yaşamalıyız, kimse kimseye yan gözle bakmamalı, kimse bir diğerini ötekileştirmemeli. Seçimler bitti, artık halka hizmet zamanı.Birinci önceliğimiz barış ve kardeşlik ortamının sağlanması ve akan kanın durması. Bunu sağlarsak bölgemize yatırım da hizmet de gelir.Vazifemin sorumluğumun bilincindeyim, işim kolay değil ama Batman’a ve Batmanlı kardeşlerime hizmet etmek benim için onurdur.Bu seçimde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun. “ dedi.

Teşekkür ziyaretine Katılan İl Başkanı Diyaettin Uçar, Milletvekili adayları Murat Çiçek ve Adile Gürbüz de ilçelerde kısa teşekkür konuşmaları yaptılar. Ak Parti heyetine ilginin beklenin üzerinde olduğu görüldü. Şevki Aslan

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *