image

Kur’an Nesli Platformu, Siyonist İsrail askerlerinin Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa’ya postallarıyla girip Kur’an nüshalarını parçalamalarını lanetledi.

Kur’an Nesli Platformu Başkanı M. Ali Altun, platform adına bir basın açıklaması yaptı. Siyonist terör devleti İsrail'in Filistin’de özellikle Mescidi Aksa’ya yönelik olarak başlattığı  barbarca ve vahşice saldırıları şiddetle telin ettiklerini belirten Altun, “Yarım asırdan bu yana islam ümmetinin tüm değerlerine saldıran ve her gün saldırıların dozajını artıran bu vahşi, korsan devlete karşı islam ümmeti olarak bütünlük  içinde tavır alma zamanı gelmiştir. Kınama ve tel'inlerin ötesine geçerek devletler ,islami camialar ve diger tüm kuruluşlar olarak ciddi adımların atılması gerekmektedir. Filistinde insanlık düşmanı  korsan çete devletine karşı izetlice direnen kahraman kardeşlerimizi her açıdan desteklemek imani bir sorumluluktur.” Dedi.

SİYONİSTLERLE YAPILAN TÜM ANLAŞMALAR FESHEDİLMELİ

Halkı müslüman olan ülkelerin derhal israil’i bir devlet olarak tanımaktan vazgeçmeleri ve yapılan tüm anlaşmaların feshedilmesi gerektiğini söyleyen Altun,  hükümete seslenerek “ Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakan artık bu terör devletinin katliamlarına ortak olmaktan vazgeçin. Daha cesur adımlar atmanızı bekliyoruz. Bildik ezber kınamaların Müslümanların yanında hiçbir kıymetinin olmadığı bilinmelidir. Bütün Müslümanları Mescid-i Aksaya, Kurana sahip çıkmaya davet ediyoruz. Kuran  nesli olarak Aksa’mızı kanımızın son damlasına kadar korumaya hazır olduğumuzu ilan ediyoruz.” İfadelerini kullandı. İlhan Yıldız

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *