image

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sevindikli-İzmit Kuzey kavşakları Ankara- İstanbul istikametinde bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyolda bant aktarımına gidilerek, ulaşıma İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü izin veriliyor.

Tekirdağ-İstanbul İl Sınırı-Büyükçekmece yolunun 0-2.km.leri arasında üstyapı yenileme ve köprü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Denizli-Antalya yolunun (Antalya gidiş tüpü) 0-14.km.leri arasında Denizli Çevre Yolunda bulunan Honaz Tünelinde elektrik, elektromekanik ve diğer kontrol sistemlerinin yapım çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılmış olup, ulaşım Denizli Şehir Merkezi güzergahından sağlanmaktadır.

Ankara-Niğde Otoyolunun Kırşehir Bağlantı yolu 19-20.km.leri arasında bakım onarım çalışmaları nedeniyle Kırşehir istikameti sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanmaktadır.

TAG Otoyolunun Osmaniye Gaziantep İl Sınırı-Nurdağı Kavşağı Kesimi 4-6.km.leri arasında viyadük çalışmaları nedeniyle Gaziantep-Adana istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Sorgun-Sarıkaya yolunun 0-34.km.leri arasında sathi kaplama çalışması nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Osmancık-Merzifon yolunun 12-17.km.leri arasında kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Beşikdüzü-Trabzon yolunun 9.km.sinde (Vakfıkebir şehir geçişi) yapılmakta olan hemzemin geçidi yapım çalışması nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya istikameti sağ tüpü bakım onarım çalışmaları nedeniyle kapatılmış olup, ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

Yenişehir-Bilecik yolunun 0-16.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

İnebolu-Abana-Çatalzeytin yolunun 7-17.km.leri arasında muhtelif kesimlerde meydana gelen heyelanlar nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Detaylı bilgiler için Karayolları'nın Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni'ne bakabilirsiniz.

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *