image

BATSO BAŞKANI: DÜRÜST BİR YAYINCILIK

BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir DEMİR, gazetemiz yönetimine gönderdiği tebrik mesajında, “Tarafsız, ilkeli ve dürüst yayıncılıkla 2. Yılını dolduran, yerel basınımızın güzide bir temsilcisi olarak önemli bir hizmeti yerine getiren Batman Rehber Gazetesi’nin tüm yönetici ve çalışanlarını tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.” İfadelerini kullandı.

GAZETENİZ ETİK DEĞERLERE BAĞLI

İl sağlık Müdürü Dr. İhsan BODAKÇİ, gönderdiği mesajda Batman Rehber’in etik değerlere bağlı olduğunu belirterek, “Kamuoyunu aydınlatmak ve bilgilendirmek amacıyla, haber alma ve yayma görevini etik değerlere bağlı kalarak yerine getiren ilimiz gazetelerinden Batman Rehber Gazetesi’nin 3. kuruluş yıldönümünü kutlar, tüm yönetici ve çalışanlarını yıldönümünüz vesilesiyle tebrik eder yayın hayatınızda başarılar dilerim.” dedi.

MİLLİ EĞİTİMDEN DE KUTLAMA

Milli Eğitim Müdürlüğü Basın ve Halka İlişkiler Bürosundan  Mansur GÜLMEZ ise gazetemize gönderdiği tebrik mesajında, “İlimizin güzide yayın kuruluşu olan gazeteniz Batman Rehber Gazetesi 3.Yayın yılına başlaması nedeniyle kutlar. Size ve şahsınızda tüm gazeteniz çalışanlarına başarılar dilerim.” Dedi.

STK VE GAZETE MENSUPLARINDAN TEBRİK

           İlimiz merkezinde günlük siyasi gazete olarak yayınlanan BATMAN REHBER GAZETESİ’nin 2. yayın yılını tamamlayarak 3. yayın yılına girmesi nedeni ile gazeteniz camiasını tebrik eder, bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dileriz.( Mustazaflar Cemiyeti Batman Şubesi Genel Başkanı Davut Şahin)

Batman Rehber Gazetenizin 2. Yayın hayatını geride bırakıp 3. Yıla girmesi nedeniyle sizi ve gazete çalışanlarını kutlar. Sizin şahsınızda size ve tüm meslektaşlarıma başarılar dilerim. (Fazıl SEZER-Gazeteci)

Haber Merkezi

 

 

 

          

 

 

 

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *