image

Molla Beşir Şimşek, Kur'an düşmanlarının Müslümanların uyanışından korktukları için bu saldırıları yaptıklarını ifade etti.

"BUGÜN MÜSLÜMANIN HER ZAMANKİNDEN FAZLA KUR'AN'I KORUMASI VE SAHİP ÇIKMASI GEREKİR" 

Yapılan çirkef saldırılardan sonra Müslümanların her zamankinde fazla Kur'an'a sahip çıkmaları gerektiğini ifade eden Şimşek ise şunları söyledi: “Günbegün Kur'an'a olan hakaret ve saldırılar artmaktadır. Kur'an'ımız parçalanıyor, yakılıyor. Kur'an Müslümanların namusudur, Kur'an Müslümanların hidayetidir. Kur'an insanı Allah'u Teâlâ'ya bağlayan halattır. Bugün Müslümanın her zamankinden fazla Kur'an'ı koruması ve sahip çıkması gerekir."

"BU HAÇLILARIN, MÜSLÜMANLARA KARŞI BİR SAVAŞIDIR" 

Bu saldırıların Haçlıların, Müslümanlara karşı bir savaş olduğuna dikkati çeken Şimşek, "Bu, Haçlıların Müslümanlara karşı bir savaşıdır. Geçmiş zamanlarda kafirler Haçlı Seferleriyle Müslümanları esir almak istiyorlardı. Bugün o savaşı, maneviyatımıza, kültürümüze, medeniyetimize karşı veriyorlar. Bu şekilde Müslüman milletini kör etmek, sağır etmek ve Allah'tan uzaklaştırmak istiyorlar. Onları tek bir vücut ve güç haline getirenleri halatları yırtmak istiyorlar. Bu da ancak bizleri Kur'an'dan uzaklaştırırlarsa mümkün olabilir. Haliyle Kur'an'ın özelinde yapılan bu savaş Müslümanlara karşı yapılan bir savaştır. Artık Müslümanların uyanması, Kur'an'ı Kerimlerine sahip çıkması gerekiyor. Kur'an Allah'ımızın, Peygamber'imizin aleyhisselam emanetidir. Kur'an'ı hayatımız, dünya ve ahiretimizdir. Eğer bugün bu imtihandan alnımızın akıyla çıkmazsak yarın Rabbimizin katında cevap veremeyiz. Allah ve Resulü bu Kur'an'ı Kerimi bizlere soracaklar. Bu Kur'an için ne yaptınız?" diye soracaklar." ifadelerini kullandı. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *