image

Toplumda giderek yaygınlaştırılmaya çalışılan sapkın fikirler; eğitim kurumları başta olmak üzere, TV, sosyal medya ve siyasi kurumlar aracılığıyla reklam yaparak gençleri ve çocukları zehirlemeye devam ediyor.

Batının kendi ülkelerinde gerçekleştirdiği bu adımları özellikle İslam topraklarına doğru itmeye çalışması, bir Haçlı seferi kadar tehlikeli ve karşı durulması gereken bir durumdur

Halkı Müslüman olan Türkiye'de normalleştirilmek istenen sapkın davranışlardan bir yenisi geçtiğimiz günlerde Uşak Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'nin mezuniyet töreninde yaşandı.

Uşak Peygamber Sevdalıları Derneği, "Haçlı seferi kadar tehlikeli ve karşı durulması gereken bir durum" olarak nitelediği sapkın davranışların kentlerinde sergilenmek istenmesine yazılı açıklama ile tepki gösterdi.

Böylesine büyük ve sinsi projelere karşı, yerel yöneticiler başta olmak üzere tüm yetkililerin elini taşın altına koyması gerektiğine dikkat çekilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Geçtiğimiz günlerde Uşak üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinin düzenlediği mezuniyet töreninde, bir şahıs tarafından sapkın fikirleri temsil eden sözde bir bayrak açılmış ve bu olay Uşak'ta olduğu gibi tüm Türkiye'de tepkiyle karşılanmıştır.

Bilinmesini isteriz ki aileyi, gençleri, toplumu ve gelecek nesilleri hedef alan bu sapkın fikirlerin her zaman karşısında olmak bize sadece dinimizin değil insanlığımızın da bir gerekliliğidir. Zira bu sapkın fikirler toplumu cinsiyetsizleştirme hedefinde olup nesli bozmaya yönelik atılan adımlardır.

Bugün Batının kendi ülkelerinde gerçekleştirdiği bu adımları özellikle İslam topraklarına doğru itmeye çalışması, bir Haçlı seferi kadar tehlikeli ve karşı durulması gereken bir durumdur. Batı, nasıl ki Haçlı seferleriyle İslam'ımızı ve insanlığımızı hedef edindiyseler bugün bunu zehirli fikir ve sapkınlıklarıyla sürdürmektedirler. Ve için acı tarafı bunu yaparken kendileri değil İslam'ın çocuklarını kullanmaktadırlar."

Ailelere de çağrıda bulunulan açıklamada, "Çocuklarınızı sapkın fikirlerden muhafaza edin yoksa bu ateş ilk önce aileyi sonra ülkeyi sonra da bütün insanlığı tehdit edecektir." denildi.

Açıklamada, "Böylesine büyük ve sinsi projelere karşı yerel yöneticiler başta olmak üzere tüm yetkililerin ve ailelerin elini değil, gövdesini taşın altına koymalıdır. Zira bu sapkın fikirler; eğitim kurumlarımız başta olmak üzere, TV, sosyal medya, siyasi kurumlarda da kendilerini tanıtıp reklamlarını yaparak gençleri ve çocukları zehirlemeye çalışmaktadırlar. Bu alanlara hükmedenler uyanık olup İslam'ımızı ve insanlığımızı korumalı, en ufak bir taviz verilmemelidir." ifadelerine yer verildi.

Bu konuda ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya hazır olduklarını deklare eden Uşak Peygamber Sevdalıları Derneği, "Uşak ilimizde gerçekleştirilen bu hadsiz eylemin yayılmaması için caydırıcı ceza ve tedbirlerin alınmasını gerekli görüyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *