image

Milli Eğitim Bakanlığının dersanelere dönüştürme kararından sonra okullarda ve halk eğitim merkezlerinde ağırlık verdiği yetiştirme kursları hemen bütün liselerde olduğu gibi Halk Eğitim Merkezi’nde de bugün başlıyor.

 Halk Eğitim Merkezi bünyesinde ücretsiz olarak verilecek üniversiteye hazırlık kursları bugün başlıyor. Bine yakın öğrencinin katılacağı bu kurslarda görev alacak öğretmenlerle dün saat 16.00’da bir toplantı gerçekleştiren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Atmalar, Müdür Yardımcıları Zeki Aslan ve Hasan Tekin tarafından, bugün başlayan kurslar hakkında öğretmenlere bilgi verildi. Toplantıda, açılacak kursların dershane kalitesini aratmayacağı ve bu konuda özellikle öğretmenlerin daha özverili çalışması gerektiğine vurgu yapıldı. Sınıfların 20 kişiyi geçmemesine özen göstereceklerini gelen taleplerle sınıf mevcutlarını kalabalıklaştırmak yerine yeni sınıflar açarak eğitim kalitesini koruyacaklarını ifade eden Atmalar, görev alacak tüm öğretmenlere başarılar diledi.

 

Lise mezunlarına yönelik gerçekleştirilen ve kayıtların alınmaya devam ettiği bu kurslar; Zübeyde Hanım İlkokulu, Fatih İlkokulu ve Gültepe İlkokulu olmak üzere üç merkezde hafta sonları verilecek. (Vedat Aydın)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *