image

AK Parti Batman Milletvekili adayı Adile Gürbüz ve AK Parti Kadın Kollarından oluşan bir heyet, HÜDA PAR Batman Kadın Kolları’nı ziyaret etti.

AK Parti Batman Milletvekili adayı Adile Gürbüz ve AK Parti Kadın Kollarından oluşan heyeti HÜDA PAR Batman Kadın Kolları Başkanı Sultan Demir, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hanife Çelik ve Kadın kolları yöneticileri karşıladı.Ziyarette, bölgede yaşanan olaylar konuşuldu. Ankara’daki patlama ile ilgili değerlendirmelerde bulunularak, bu fitne ve çatışma ortamının sona ermesi ve bu ateşin sönmesi temennisinde bulunuldu.

Ziyaret sırasında HÜDA PAR Batman Kadın Kolları Başkanı Sultan Demir, seçimle ilgili olarak Genel Başkanlarının tavırlarını açıkladığını belirterek, “Sayın Genel Başkanımız seçimdeki tavrımızı açıkladı. Biz seçime girmiyoruz. Ancak bu boykot değildir. Tabanımız sandığa gidip gitmemeye veya herhangi bir partiye oy vermekte serbesttir.” şeklinde konuştu. AK Parti Batman Milletvekili Adayı Adile Gürbüz de, tek başlarına iktidara gelmek amacında olduklarını belirterek, seçimin huzur ve güven içerisinde geçmesini diledi.

Gürbüz Hicri Yeni Yılı Kutladı

Öte yandan AK Parti Batman milletvekili adayı Av. Adile Gürbüz, Hicri yılbaşı ile ilgili yayınladığı mesajında bütün İslam âleminin yeni yılını kutladı.

Muharrem Ayı ve Hicri Yılbaşı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan AK Parti Batman milletvekili adayı Av. Adile Gürbüz, Hicri yılbaşı ile başlayan yeni yılın İslam aleminde süre gelen kan, gözyaşı ve şiddet olaylarının dinmesine vesile olmasını isteyerek, sağlık, huzur, barış ve mutluluk içerisinde geçmesini diledi. (Vedat Aydın)

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *