image

İstanbul'da Ekrem İmamoğlu yönetiminin açıkladığı rakamların yüzde 90'ının yanlış olduğunu vurgulayan Göksu, "Tespit edebildiklerimiz 849 milyon lira. Tespit edemediklerimizle en az 1.5 - 2 milyar TL'yi buluyor. CHP'li yöneticilere TV'lere verdiğiniz reklamların faturalarını gösterin dedim. Gösteremediler. Birçok reklam kalemini başka işlerle eritiyorlar." ifadelerini kullandı.

Karagöz'ün "İstanbul'da hiç mi güzel bir şey olmuyor?" sorusuna yanıt veren Göksu, İBB'nin borçlandırdığı vatandaşların mağduriyetlerini AK Parti olarak giderdiklerini anlattı. Kentsel dönüşüm nedeniyle CHP yönetimindeki İBB'nin 192 hak sahibini borçlandırdığını vurgulayan Göksu, "Burada 192 hak sahibiyle İBB anlaşamadı ve borçlandırdı. Kentsel dönüşüm projesi yürüsün diye Eyüpsultan Belediyemiz yarısını üstlendi. İBB'nin borcunun yarısını biz üstlendik, biz AK Parti'yiz. Vatandaşın derdini çözeriz. 'Bize ne deseydik' insanlar evsiz kalacaktı. Bize güvenmiş insanlar var. Bunu biz ödedik. Kendi yaptığı kentsel dönüşümü belediyemiz ödedi." dedi.

İBB'nin reklam bütçesiyle deprem bütçesini karşılaştıran Göksu, "Deprem sürecini yaşadığımız şu dönemde, İstanbul için sadece 63 milyon TL harcamışlar. İstanbul'u dirençli hale getirmek için diyorlar, ne yaptıklarını bilmiyoruz. 4 yılda 4 bina dönüştürdüler" dedi. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *