image

 

AK Parti Genel Merkez Halkla İlişkiler Başkanlığının “Yeni Türkiye’de Sivil Toplum Buluşmaları” kapsamında geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Güneydoğu ziyaretinin ardından bu hafta da Doğu Anadolu’da Van, Hakkari ve Bitlis’te STK’larla bir araya gelindi.

AK Parti Batman Milletvekili ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Ziver Özdemir’in de yer aldığı heyette AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Halkla İlişkiler Başkan Yardımcıları Hüseyin Akış,  Hüseyin Tüter ve il parti yöneticileri bulundu.

 “Yeni Türkiye’de Sivil Toplum Buluşmaları” toplantılarının sırasıyla tüm bölgelerde gerçekleştirileceği bilgisini veren Milletvekili Özdemir, çözüm süreciyle birlikte bölgede yıllardır akan kanın durduğunu ve bölgeye huzurun hakim olmaya başladığını belirterek, son dönemde bu huzuru kaçırmak isteyen ve kaos ortamı oluşturma gayretinde olan kesimlerin olduğunu söyledi.

 Çözüm sürecinin sona erdirilmesine karşı çıkılması gerektiğini işaret eden ve herkesin çözüm sürecine sahip çıkması çağrısında bulunan Milletvekili Özdemir, “artık analar ağlamasın, kan akmasın” şeklinde konuştu. İlhan Yıldız

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *