image

Avrupa Mesleki Beceriler Haftası'nda mesleki ve teknik eğitimin tanıtılması amacıyla gerçekleştirilecek olan Mesleki Eğitim Tanıtım Fuarı için bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran başkanlığında, müdürlük idare katındaki toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Şube Müdürü Emrullah Aslan ve Batman’da eğitim öğretim faaliyeti veren mesleki eğitim kurum yöneticileri de katılım gösterdi.

Toplantı, İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran'ın konuşmasıyla başladı. Konuşmada, 24-25 Mayıs tarihlerinde Atatürk Parkı'nda düzenlenecek olan Avrupa Mesleki Beceriler Haftası kapsamındaki Mesleki Eğitim Tanıtım Fuarı ile ilgili devam eden hazırlık çalışmaları ele alındı. Bu fuar, meslek ve teknik eğitimin önemini vurgulamak ve gençlerimizi mesleki beceriler konusunda bilinçlendirmek amacıyla düzenlenmektedir.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak mesleki eğitimin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması konusunda kararlıyız. Bu tür etkinliklerle öğrencilerimize çeşitli mesleklerin tanıtımını yaparak onları geleceğe yönlendirmeye ve yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olmayı hedefliyoruz. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *