image

Batman Peygamber Sevdalıları Paltformu Dönem Sözcüsü Molla Beşir Şimşek, terör rejimi İsrail’in saldırılarına karşı tüm Müslümanları Mescid-i Aksa’ya sahip çıkmaya çağırdı.

 Batman Peygamber Sevdalıları Platformu Dönem Sözcüsü Molla Beşir Şimşek, Siyonistlerin son 3 gündür Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırılarının tırmanışa geçmesi ve Siyonist askerlerin pis postallarıyla Mescid-i Aksa’nın minberine kadar çıkmaya cesaret etmeleri üzerine bir açıklamada bulunarak  tüm Müslümanları tepki vermeye çağırdı.1967 yılından bu yana Mescid-i Aksa'yı işgal altında tutan Siyonist israil'in, o günden bu yana her fırsatta bir bahane bularak Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa'ya saldırılar düzenlediği belirtilen açıklamada, Siyonistlerin bu yolla Müslümanların kutsallarını çiğneyerek güçlerini zayıflatmaya çalıştığına dikkat çekti.

İSLAM’IN KUTSALLARI SALDIRI ALTINDA

 

İslam’ın kutsallarının saldırı altında olduğunu belirten Şimşek, “Terör devleti Siyonist israil'e bağlı askerlerin bu alçakça saldırısı sonrasında aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu birçok Müslüman yaralanmış, içeri atılan gaz bombaları sonucu mescitte yangın çıkmış ve içerde maddi hasar meydana gelmiştir. İslam'ın kutsallarına yapılan saldırılara karşı kahraman İslam evlatları hep sahip çıkmıştır. Bundan sonra da alçak Yahudilere karşı izzetli bir şekilde duracak ve Mescid-i Aksa'ya sahip çıkacaklardır inşallah.” İfadelerini kullandı. S/2

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *