image

İstiklal Parkın 183 bin metrekare alan üzerine kurulduğunu belirten Nasıroğlu, şunları kaydetti: “Şehre nefes aldıracak bu yeşil alan içerisinde; süs havuzları, yürüyüş parkurları, bisiklet yolu, ağaçlar, aydınlatma direkleri, spor alanları, çocuklar için macera oyun grupları, barbeküler, piknik masaları, sulu park oyun grupları da yer alıyor. Batman'da yeşil alanların arttığını ve yaşanılabilir bir şehre doğru gittiğimizi görmek bizi mutlu ediyor."

Doğduğu topraklara daha fazla hizmet edebilmek için siyasete girdiğini aktaran Nasıroğlu, "Batman benim memleketim ve bu topraklara hizmet etmek benim görevim. Batman'a   daha fazla hizmet etmek benim en büyük idealimdir ve bu çerçevede şehrimizi herkesin imreneceği, Türkiye'de bir marka şehir yapmak çalışmalarımın merkezinde yer alacaktır.

Batman'ın bütün sorunları ile ilgilenmek istiyorum. Tüm vatandaşlarla birlikte olmak, istişare etmek yapılacak şeyleri burada konuşup yukarı taşıyarak Batman’ı daha da gelişmesine katkı sağlamak niyetiyle siyasete girdim. Siyaseti düşünme nedenim de buydu." VEYSİ GÜLTEKİN 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *