image

Trabzon'da Irkçı vandallar HÜDA PAR üyelerine ve standına bir kez daha saldırdı. Stanttaki parti bayrak ve broşürleri yerlere atan vandallar parti çadırını da yıkmaya çalıştı.

Son günlerde, başta CHP, İYİ Parti, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ olmak üzere, birçok kişi ve kurumun iftiralarına maruz kalan HÜDA PAR'a yönelik muhtelif saldırılar devam ediyor.

Trabzon'da dün HÜDA PAR'a saldıran İyi Partili, CHP’li ve Zafer Parti’li ırkçı vandallar bugünde aynı yerde HÜDA PAR üyelerine ve standına saldırı gerçekleştirdi. Saldırgan grup standın etrafını sarıp HÜDA PAR’lı parti yetkililerin standı kaldırmasını isterken HÜDA PAR’lı yetkililer standı terk etmedi.

HÜDA PAR standına saldıran grubun; "Ne mutlu Türküm diyene, Türküz Atatürkçüyüz, Mustafa Kemalin askerleriyiz, Türkiye Türkündür Türkün kalacak" şeklinde sloganlar attığı görüldü.

Yaklaşan 14 Mayıs seçimleri öncesinde Türkiye'nin birçok noktasında seçim çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR'a saldırıların artarak devam etmesinin Millet ve Ata ittifaklarına mensup partilerin yetkililerinin HÜDA PAR’a karşı kullandıkları ayrıştırıcı ve ötekileştirici dilin ciddi bir etkisinin olduğu biliniyor. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *