image


Sosyal medya Twitter hesabı üzerinden, saldırıya tepkigösteren Yapıcıoğlu, heybelerinde millete hizmet adına bir şey bulunmayanların,çapsızlıkları konuşulmasın diye kendilerini hedef gösterdiklerini belirtti.

Daha önce paylaştığı "Bir kez daha diyoruz ki savaşadeğil seçime gidiyoruz! Ancak siyasi partilere yönelik şiddet eylemleriartıyor. Hangi partiye yapılırsa yapılsın hepsini kınıyorum. Tüm siyasipartileri provokatörlere karşı mücadeleye çağırıyorum. Milletimizin iradesiözgürce sandığa yansımalıdır. Şiddet, hiç kimseye kazandırmaz." Twitinialıntılayan Yapıcıoğlu, şu ifadelere yer verdi:

“Savaşa değil, seçimegidiyoruz. Fakat millete düşman, memlekete zararlı mahlukat bizi tehdit etmeyeve kökleri kazınması gerekenler olarak göstermeye devam ediyor.

Bizi korkutupyıldıramayacaklarını biliyorlar. Heybelerinde millete hizmet adına bir şeybulunmayanlar, çapsızlıkları konuşulmasın diye bizi hedef gösteriyor.

5 gün önce Mersin'deseçim büromuza EYP ile saldırı düzenlendi, bugün tanıtım standında görevligençlerimize silahla ve bıçakla saldırdılar. Üç kardeşimizi yaraladılar. Acilşifalar diliyorum.

Bu saldırılar 14Mayıs seçimleriyle ilgili tavrımızın doğruluğunu teyid etmiştir.

İnşaallah bu faşistzihniyetin kökü kazınıncaya kadar hürriyet ve adalet mücadelemiz sürecek.Emperyalistlere, kuklalarına ve kiralık katillerine boyun eğmeyeceğiz.”

(İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *