image



AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu ve AK Parti İl Başkanı A.Akif Gür, seçim kampanyaları kapsamında  Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti.

Nasıroğlu, oda başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşerek çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu. 

Batman’ın bütün ilçelerini ve beldelerini dolaştıklarını esnafın genel sıkıntılarını dinlediklerini söyleyen Milletvekili adayı Nasıroğlu, “İlimizde Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret edip önümüzdeki süreç için fikir alışverişinde bulunmak istedik. İnşallah 14 Mayıs sonrası var olan sıkıntıları çözmek için gece gündüz çalışacağız” dedi.

HALKIMIZI DİNLEMEYE GELDİK

Bayındırlık Mahallesi sakinlerini de ziyaret eden Nasıroğlu, halkı dinlemeye geldiklerini söyledi.

AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu ve İl başkanı Akif Gür, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü lojmanları sakinleri ile bir araya geldikten sonra Bayındırlık mahallesini sakinlerini de ziyaret etti.

Mahalle sakinleri ile samimi bir şekilde sohbet eden ve sorun ile sıkıntılarını dinleyen Nasıroğlu, 14 Mayıs da yapılacak seçimlerin Türkiye'nin geleceği için çok önem arz ettiğini vurguladı.

Vatandaşlara hizmet etmek istediğini aktaran Nasıroğlu, şöyle konuştu: "Biz vekaletini talep ettiğimiz halkımızı dinlemeye geldik. Yapılacak seçimlerde AK Partimizin milletvekili adayıyım. Rabbim nasip ederse milletin vekili olma yolunda bir hedefimiz var. Benim düşünceme göre milletin vekili, gerçekten milletin vekili olmalı. Bu işe talipse insanların derdiyle dertlenmeli, esnafın, işçinin, köylünün yediden yetmişe herkesin derdiyle dertlenmeli. Ben bir iş insanıyım ama ben aday oldum. Aday olmamdaki en büyük sebeplerden biri bu. Ben, bu noktada Batmanlı kardeşlerime hizmet etmek istiyorum. Sizlerin vekili olmak istiyorum. Benim gözümde milletin vekili telefonu sürekli açık olan enaniyet içinde olmayan, kibir yapmayan ve vatandaşın içinde olmalı. İnsanların derdini kendine dert edinmeli" EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *