image

Ramazan Bayramı münasebeti ile Hür Dava Partisi İlçe Teşkilatı üyeleriyle birlikte parti binasında bir araya gelerek bayramlaştı. Hüda Par ilçe yönetimi daha sonrasında Atatürk Caddesi üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşları teker teker dolaşarak bayramlarını kutladılar.

Bayram programlarını değerlendiren Hüda Par İlçe Başkanı M. Ali Şimşek; “Öncelikle il başkanlığımızda partili kardeşlerimizle bayramlaşarak kucaklaştık. Sıcak ve samimi bir bayramlaşma sonrası çarşı esnafını Hüda Par olarak dükkân dükkân dolaşarak ziyaret ettik, bayramlarını kutladık. Sağ olsun Beşiri halkı her bayram olduğu gibi bu bayramda büyük bir teveccühle bizlere ilgi ve alaka gösterdiler. Halkın bize gösterdiği ilgi ve teveccühten dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Rabbim hepimize huzur selamet ve güzellikler ihsan etsin. Daha güzel bayramlarda buluşmayı bizlere nasip etsin.” dedi.

Beşiri ilçemizde bulunan depremzedeleri de unutmadıklarını söyleyen İlçe Başkanı Şimşek; “Bayramlaşma turumuz sonrası Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem sonrası ilçemize gelen 7-8 depremzede aileye de ziyaret gerçekleştirdik. Ziyaretimizden dolayı memnuniyetlerini dile getiren depremzede kardeşlerimizin dualarını aldık.” dedi.

Resmi açılışı yapılmamış olan Ak Parti Seçim Lokalini de ziyaret Eden Hüda Par İlçe Başkanı M. Ali Şimşek ve beraberindekilerini Ak Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Şen ve partililer karşıladı.  Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette il başkanları Şimşek ve Şen bir süre sohbet edip gündem değerlendirmelerinde bulundular. M.ŞERİF DURMAZ

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *