image

Umut Kervanı Vakfının Kahramanmaraş merkezli depremlerden kaçıp ilimize sığınan depremzedeler başta olmak üzere yetim, öksüz ve muhtaç aileler için Ramazan ayı boyunca İluh Hastanesi yanında bulunan parkta İftar yemeği veriyor. Kurulan iftar çadırına yüzlerce vatandaş katılım gösterdi.

HAKSİAD Batman Şubesi üyeleri yapılan iftar programında 800 kişinin iftar yemeğine sponsor oldu. Verilen iftar yemeğinde Kadir gecesi olmasından dolayı yoğun bir katılım gerçekleşti. İftar yemeğine katılan HAKSİAD Başkanı Cemal Çetiz ve üyeler iftar yemeğinin dağıtılmasında gönüllü olarak çalıştı.

Verilen İftar yemeği ile ilgili açıklamalarda bulunan HAKSİAD Batman Şube Başkanı Cemal Çetiz, “Rabbim Kadir Gecesini tüm İslam alemine hayırlı kılsın. Hayırlı Ramazanlar diliyorum. Bugün HAKSİAD Batman şubesi olarak Umut Kervanı Vakfının düzenlemiş olduğu iftar çadırında Batmanlı kardeşlerimizin iftarını sahiplendik. Elhamdülillah çok güzel bir katılım var. Rabbim orucunu tutan ve buraya iftarını açmaya gelen herkesten razı olsun, oruçlarını kabul buyursun.” dedi.

“MÜTHİŞ BİR KALABALIK VAR”

Katılımın için belirledikleri sayının üzerinde olduğunu belirten Çetiz, “Umut Kervanı Vakfı bir aydır her akşam vatandaşlara iftar programı sunuyor. Her akşam depremzede, yetim ve öksüzler için iftar programı veriliyor. Rabbim emeği geçen herkesten razı olsun. Bizde karınca kararınca yardımcı olalım. Elhamdülillah çok mutlu olduk. Müthiş bir kalabalık var. Binin üzerinde insan katıldı. Allah katılanlardan razı olsun. Üyelerimize de çok teşekkür ediyorum iftar programına iştirak ettikleri, yardımcı oldukları için. Rabbim herkesten razı olsun.” ifadelerini kullandı. EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *