image

 

Batman’da ikamet eden kanaat önderi ve İTTİHAD Genel Başkanı Molla Enver Kılıçarslan, Kürtlerin hakkı Kürtlerin dinine saldırmakla savunulmaz dedi.

HÜDA PAR, Genel Başkan Yardımcıları ve partililerinden oluşan bir heyet, PKK tarafından katledilen Doktor Abdullah Biroğul ve suikaste uğrayan Ak Parti eski Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca'nın taziyelerine katılarak ailelerine başsağlığı diledi. Taziye yerinde kısa bir konuşma yapan İTTİHAD Genel Başkanı Molla Enver Kılıçarslan PKK’ya karşı birlik çağrısında bulundu.

 

PKK’nın Kürt halkından haklarının aksine İslam karşıtı fikirleri savunduğunu söyleyen İTTİHAD Genel Başkanı   Kılıçarslan, “Allah azze ve celle bir mümini kasten öldürenin cezasının ebedi cehennem olduğunu belirtiyor. Bugün memleketimizde görüyoruz ki Kürtlerin haklarını koruma adına yola çıkanlar, Kürtlerin haklarından ziyade, LGBTİ’lerin sosyalistlerin komünistlerin haklarını savunuyorlar. Nerede dindar, Müslüman bir Kürt varsa, onu katlediyorlar, nerede zararsız, kendi halinde, bir karıncayı bile incitmeyen  Müslüman, namazında niyazında dindar bir Kürt varsa onu katlediyorlar. Yine nerede bir dinsiz, imansız, sosyalist, komünist, ateist, ermeni, yezidi, gay, lezbiyen ve bu Kürt olsa Türk olsa Arap veya Fars olursa elhasıl nerede bir pislik varsa onlarla dost ve arkadaş oluyorlar. Kürtlerin hakkı Kürtlerin dinine saldırmakla savunulmaz, Kürtlerin hakları bunlar değil, bu şekilde savunulmaz. ” Dedi. Haber Merkezi

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *