image

HÜDA PAR'ın, Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemesini ve AK Parti listelerinden seçime ve Meclis'e girecek olmasını hazmedemeyenler HÜDA PAR'a yönelik iftira ve karalamalarının dozunu her geçen gün arttırıyor.

İYİ Parti Mali İşler Başkanı ve Sakarya Milletvekili ile aynı zamanda Meral Akşener'in kuzeni olan Ümit Dikbayır, bir kahvehanede vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada HÜDA PAR'a yönelik ağır iftiralarda bulundu.

Dikbayır, "Sakaryalı Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın katillerini meclise sokmaya uğraşıyorlar. HÜDA PAR'ı Meclis'e sokmaya uğraşıyorlar. AK Parti’ye verdiğiniz her oy, o Katilleri meclise sokacak!" sözlerini sarf etti.

Dikbayır, ipsiz sapsız bu hezeyanları da sosyal medya hesabından videolu olarak paylaştı. Dikbayır'ın bu paylaşımı büyük tepki çekti. Sosyal medya kullanıcıları, paylaşıma tepkilerini yazarak Dikbayır'ı özre davet etti.

 İYİ Parti'nin bulunduğu Millet İttifakı'nın , PKK/HDP ile ortaklığına, bebek katili PKK'nin katliamlarına ve örgütün siyasi uzantısına ses çıkaramayan Dikbayır iftiralarıyla HÜDA PAR'a saldırıyor.

Dikbayır'ın, iftirada bulunduğu HÜDA PAR ile İYİ Parti'nin, Genel Başkanlar düzeyinde karşılıklı ziyaretleşmelerini görmezden gelmesi ikiyüzlülüğüne işaret ediyor. 

PKK yöneticilerinin de açıkladığı gibi, PKK’nin siyasi kanadı HDP sayesinde meclise giren İYİ Partiye ve dahil olduğu Millet İttifakına verilen her oy, yıllardır on binlerce vatandaşı katleden PKK’yi sevindirecek. 

Bir sosyal medya  kullanıcısının Dikbayır'ın iftirasına yönelik , "40 bin vatandaşımızı öldüren HDP-PKK-YPG-PYD'yi siz sokuyorsunuz ve kamuflaj malzemesi olarak da Şehit Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okkan'ı kullanıyorsunuz? Az çakma milliyetçi değilmişsiniz tam Millete karşısınız!" yanıtı dikkat çekti.

MHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Birol Gür de Dikbayır'ın bu iftiralarını alıntılayarak şu cevabı verdi: "HÜDA Par yetkilileriyle ilgili böyle bir yargı kararı yok. Şehidimiz Çakıroğlu’nun katiline burs vereni İstanbul’dan aday yapan siz. Hukuken terör yardakçılığından ceza alan Demirtaş’la kahvaltı aşkı yaşayan Genel Başkanın, serbest bırakacağım diyen yoldaşın. Yüzsüzlüğünde böylesi."

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever de, "Çocuk katilleri ile kol kola yürüyenler, şecaat arz ederken sirtakin söylüyor. Pes doğrusu! Sizin, milletin aklıyla alay etmekten ve milleti kandırmaya çalışmaktan başka projeniz yok mu? Az kaldı hepiniz birlikte tarih olacaksınız!" ifadeleriyle Dikbayır'a tepki gösterdi.

Gazeteci Zihni Çakır ise, "Ümitcim şimdi sen akrabalık bağın da olan sayın Meral Akşener'i 'katilleri' kapıda karşılamakla mı suçluyorsun? Sahi gerçek katillerle kahvaltı hayali kurarken de böyle atarlanabilmiş miydin?" diyerek İYİ Parti'nin ikiyüzlülüğüne işaret etti. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *