image

Batman'da bir salonda düzenlenen iftar programına HÜDAPAR Batman il Başkanı Davut Şahin ve beraberindeki heyetle katılan SerkanRamanlı, iftardan sonra kısa bir konuşma yaptı. Seçim süreciyle ilgili gençleretavsiyelerde bulunan Ramanlı, HÜDA PAR'ın mecliste olmasının önemine değindi.


HÜDA PAR'ın mecliste olmasının; kendini toplumunkurtarıcısı, hamisi ve temsilcisi olarak pazarlayanların maskesinin düşmesidemek olduğunu ifade eden Ramanlı, gençlere; geçmişte hangi partiye oy vermişolursa olsunlar herkesin kapılarını çalıp kendilerini en güzel şekilde ifadeederek destek istemleri gerektiğini söyledi.

Ramanlı, "Ülkenin eksikleri var, sıkıntıları varama bunların çözülmesi için yegâne seçenek de Cumhurbaşkanımız Sayın RecepTayip Erdoğan'dır. Aslında bunu herkes biliyor, bazıları görmek istemiyor.Bazıları kendi örgütsel menfaatleri ellerinden gitmesin diye Erdoğan'ıngitmesini istiyorlar. Diyarlar ki o gitsin de kim geliyorsa gelsin. Ama bizbiliyoruz ki yerine gelmesini istedikleri zihniyetin ne bu memlekete ne de bumillete bir faydası dokunabilir" dedi.


Muhalefetin iktidara gelmesiyle sorunların kat katartacağına dikkat çeken Ramanlı, "Bugün eğer sorunlarımız 80 ise Allahkorusun bunların iktidarında 880'e çıkacaktır. Bizler millet olarak kendifaydamıza olanı mı isteyeceğiz? Yoksa zararımıza olanı mı isteyeceğiz? Bunuinsanlara güzel izah etmemiz gerekiyor. O sebeple bu seçimde çok güzel birgalibiyeti Batman'a kazandırmamız lazım." diye konuştu.

"Sistemi yeniden inanç değerlerimizle barışık hale getirebiliriz"

Türkiye'nin ikinci yüzyılında, İlk yüzyılın ilkmeclisinin oluşturduğu ruhla; halkın inanç değerleriyle uyumlu yeni bir anayasayapılmasını istediklerini söyleyen Ramanlı konuşmasına şöyle devam etti.

"Milletvekili seçimi de çok önemlidir. Önümüzdekiyüzyıl Türkiye'nin ikinci yüzyılıdır. İlk yüz yılın ilk meclisinin oluşturduğuruhla bu ülkeyi gerçekten de yeniden inşa ve ihya edebiliriz. Sistemi yenideninanç değerlerimizle barışık hale getirebiliriz. Şu anda var olan sorunlarımızıtek tek çözebiliriz. Bu sorunları çözebilmek için de elbette mecliste güçlü birtemsiliyet elde etmemiz gerekiyor. Güçlü bir şekilde temsil edilmeliyiz kianayasayı da değiştirebilelim ve milletin, memleketin menfaatine olacakkanunları da çıkartabilelim."

"HÜDAPAR artık mecliste olacak"

HÜDA PAR'ın mecliste olacağını belirten Ramanlı,"Bu dönemin en önemli gelişmesi artık HÜDA PAR'ın mecliste olabilmesidir.10 yıldır ektiğimiz tohumlar şimdi artık büyüdü fidan oldu ve artık meyveyeveriyor. Artık HÜDA PAR'ın sesini mecliste işiteceğiz. Bütün Türkiye HÜDA PAR'ıbilecek. Hatta bütün dünya artık HÜDA PAR'ı tanıyacak. Elhamdülillah baskıyla,öldürmeyle, sindirmeyle, karalamayla ve iftirayla bizleri toplumdan tecritetmek isteyen insanlar o emellerine ulaşamadılar. Bütün bu saldırılara rağmenAllah'ın lütfuyla HÜDA PAR artık mecliste olacak." İfadelerini kullandı.

"HÜDA PAR'ın mecliste olması demek, onlarınmaskelerinin bir bir düşmesi demektir" "Biz onların o korkularının neolduğunu çok iyi biliyoruz." diyen Ramanlı, konuşmasının sonunda şunlarısöyledi: "HÜDA PAR'ın mecliste olması demek, onların maskelerinin bir birdüşmesi demektir. Kendini toplumun kurtarıcısı, hamisi ve temsilcisi olarakpazarlayanların maskesinin düşmesi demektir. İnşallah Rabbim, bizlere o günleride gösterecektir. Milletvekili seçimlerinde mümkün olan en yükse oyu eldeedeceğiz ki herkes Batman'ı konuşsun. Batman farkını ortaya koysun.Cumhurbaşkanı seçiminde 50+1 nasıl şartsa inşaallah Batman'da da bubirlikteliğimizle 50+1’i İnşallah yakalayacağız."

Ramanlı, programın sonunda gençlerle akşam namazınıcemaatle kılıp hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra beraberindeki heyetlesalondan ayrıldı. İLKHA





0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *