image

Kahramanmaraş merkezli depremden sonra ilimizde misafir edilen depremzedelere ve ihtiyaç sahiplerine Ramazan ayı münasebetiyle yardımlar dağıtılmaya devam ediyor. Birçok yardım kuruluşu tarafından gerçekleştirilen bu faaliyetlere bir katkı da Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Batman Temsilciliği’nden geldi.

Yapılan yardım faaliyetleri hakkında bilgi veren Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Batman Temsilcisi Mehmet Emin Turan, “Ağırlıklı olarak ilimizde misafir edilen depremzede kardeşlerimiz başta olmak üzere; yetim, dul ve muhtaç 400 aileye gıda kolilerini ulaştırdık. Cansuyu Batman Temsilciliği olarak depremzede ve yardıma muhtaç aileleri yalnız bırakmazken diğer taraftan da Ramazan ayı vesilesiyle yüzlerce aileye yardımlar dağıtarak bir nebze de olsa muhtaç ailelerin yüzlerinde tebessüm olmaya ve onlara Cansuyu olmaya gayret ediyoruz.” dedi
Kurulduğu günden beri muhtaçlara yardım elini uzatan bir hayır kurumu olduklarını belirten Turan, “Cansuyu, Ramazan’da da onları sahipsiz bırakmama adına çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yurt içinde ve yurt dışında muhtaçlara el uzatarak sahip çıkan Cansuyu, sağlanan ayni ve nakdi yardımlarla onlara yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışıyor.” ifadelerini kullandı.
Cansuyu Batman  Temsilcisi Mehmet Emin Turan, “Ramazan kardeşiyle paylaşmaktır, Ramazan ulaştırmaktır, Ramazan tebessümdür, Ramazan yetimin sofrasında aş olmaktır. Batmanlı hayırseverlere, bağışçılarımıza ve sahada canla başla çalışan gönüllülerimize teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyoruz.” dedi.
M. ŞERİF DURMAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *