image

 

Şırnak’ın Cizre ilçesinde yaşanan çatışmalarla ilgili PKK’ye yakın haber siteleri tarafından yapılan provokatif haberler üzerine HÜDA PAR ilçe başkanlığı tarafından bir açıklama yapıldı.

HÜDA-PAR Cizre ilçe Başkanı Ahmet Elçin, Cizre’de meydana gelen çatışmalar esnasında işten eve giderken iki ateş arasında kalıp yaralanan Maruf Gözüngü hakkında PKK’ye yakın haber siteleri tarafından üretilen provokatif haberleri yalanladı.

Ahmet Elçin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı: “Bugün Cizre’de bir çatışma yaşandı. Maruf Gözüngü de evine giderken çatışma arasında kalarak yaralandı. Fakat kimi haber sitelerinde kasıtlı olarak Maruf Gözüngü’nün PKK yandaşlarıyla çatışmaya girdiği yalanı yazıldı. Bu tür asılsız haberler yapılarak çatışma ortamında partimiz hedef alınarak, bilinçli bir şekilde fitne ortamına zemin hazırlandığını görüyoruz. Bu tür asılsız, provokatif haberlerin halkımıza yarar getirmeyeceğini herkesin bilmesini ve kimsenin bu tür yalan haberlere itibar etmemesini istiyoruz.”

PKK’ye yakın haber siteleri tarafından yapılan haberde, “HÜDA PAR üyesi Maruf Gözüngü’nün Nur Mahallesi’nde yaşanan çatışma esnasında PKK yandaşlarına ateş açtığı ve PKK yandaşlarının karşılık vermesiyle yaralandığı” yönünde provokatif bir haber yapılmıştı. (İLKHA)

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *