image

Uluslararası Sanat Eğitimcileri Derneği tarafından düzenlenen "Vincent Van Gogh 170 Yaşında" temalı uluslararası resim yarışmasında derece giren Nursima AZGAN, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN'ı ziyaret etti.

Öğretmenleri refakatinde ziyarete gelen TOBB Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencisi Nursima AZGAN'ı makamında konuk eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN, yarışma ile ilgili bilgi aldı.

KURTARAN, Uluslararası Sanat Eğitimcileri Derneği (USED-TÜRKİYE) tarafından düzenlenen "Vincent Van Gogh 170 Yaşında" temalı uluslararası resim yarışmasında dereceye giren başarılı Öğrenci Nursima AZGAN'ı başarısından ötürü kutlayıp bir süre kendisiyle sohbet etti.

KURTARAN, Nursima AZGAN'ı başarısı nedeniyle tebrik edip bu tür etkinliklere katılmanın öğrencilerin sanatsal becerilerini geliştirmeleri ve farklı kültürleri keşfetmeleri için büyük fırsatlar sunduğunu belirtti.

Uluslararası resim yarışmasında Nursima AZGAN'ın eseri, toplam 514 eserin yarıştığı bir alanda ikinci olarak büyük bir başarı elde etti. AZGAN'ın eseri, Hollanda'da düzenlenecek olan ödül töreninde sergilenecek ve hem AZGAN hem de danışman öğretmeni, törene davet edildiler. VEYSİ GÜLTEKİN

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *