image

AK Parti’nin kimsesizlerin kimsesi ve milli iradenin tezahürü bir parti olduğunu vurgulayan Dişikırık “AK Parti’yi diğerlerinden ayıran temel özellik, milletin çıkarlarını, ülkenin menfaatlerini daima kendisinin üstünde tutmasıdır. Bizim davamız, senlik benlik davası değil, memlekete hizmet davasıdır. Bizim mücadelemiz Türkiye’yi aydınlık geleceğine, yepyeni ufuklara kavuşturma mücadelesidir” dedi.

Dişikırık, partililerinin özverili çalışmaları ve milletin teveccühü ile rekor bir oyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar göreve seçileceğini ve Batman’da da milletvekili sayısını artıracaklarını dile getirdi. Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti’nin 21 yıl boyunca birçok önemli başarıya imza attığını belirten Dişikırık, partisinin 21 yıldır iktidarda tutanın samimiyet olduğunu ifade etti.

Partisinin 2002 yılından beri kendisine uygun gördüğü bütün görevleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Dişikırık “Tek hedefim Ak Parti'nin Batman'da en İyi oyu almasıdır. 2023 seçimleri hem ülkemiz hem de milletimizin geleceği adına çok önemli bir dönüm noktasıdır. Son 21 yıldır güçlü bir Türkiye inşası için daima geleceği şekillendiren AK Parti, milletimizin güçlü desteğiyle 2023 seçimlerinden de zaferle çıkacağına inancım tamdır.” dedi. MUSTAFA KAYNAK

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *