image


HÜDA PAR Batman İlçe Teşkilatı Başkanı Muhammed Şerif Durmaz ve partinin ilçe teşkilatından bir grup, her gün 750 muhtaç ve depremzede vatandaşa sıcak yemek ikramında bulunan Batman Umut Kervanının iftar çadırını ziyaret ederek oradaki vatandaşların hal hatırını sordu. Çadırda iftarını açan Durmaz, daha sonra açıklamalarda bulundu.

Umut Kervanı’nın depremzedeler yararına açmış olduğu iftar çadırının çok kıymetli olduğunu belirten Durmaz, “Umut Kervanı tarafından depremzedeler ve muhtaç aileler yararına açılmış olan iftar çadırını teşkilat üyelerimizle ziyaret ederek, depremzedeler ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla birlikte iftarımızı açtık. Umut Kervanı’nın depremzedeler yararına açmış olduğu iftar çadırı çok kıymetlidir. Bu duyarlılıklarından dolayı kendilerini kutluyorum. Toplumun dayanışmaya ihtiyaç duyduğu böylesi bir zamanda depremzedeler başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerinin yaralarını sarma gayretinde olan Umut Kervanı’nın yapmış olduğu hizmetler takdire şayandır.” İfadelerini kullandı.

“DAYANIŞMA İÇERİSİNDE OLURSAK YARALAR KISA SÜREDE SARILACAKTIR”

Umut Kervanının çalışmalarının desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Durmaz, “Milletimiz ve memleketimiz yararına yapılan çalışmaların toplumumuz tarafından da desteklenmesi gerekmektedir. Bizler toplum olarak birbirimize yardımcı olursak, birbirimizle dayanışma içerisinde olursak yaralar kısa sürede sarılacaktır. Deprem sürecinde halkımız arasında var olan dayanışma örneğinde olduğu gibi bundan sonra da bu dayanışma ve yardımlaşmanın devam etmesi gerekmektedir.” dedi.

“AFETZEDE KARDEŞLERİMİZE EVLERİMİZLE BİRLİKTE GÖNÜLLERİMİZİ DE AÇTIK”

Deprem bölgesinden ilimize sığınan depremzedelere kucak açtıklarını söyleyen Durmaz, “HÜDA PAR olarak bizler de deprem sürecinden sonra Batman’a gelen afetzedeleri yalnız bırakmamaya, acılarını hafifletmek için yanlarında bulunmaya ve sorunlarının çözümü konusunda üzerimize düşeni yerine getirmeye gayret ettik. Oluşturduğumuz destek hattı üzerinden maddi ve manevi desteklerde bulunma çabasında olduk. İlimize gelen afetzede kardeşlerimize evlerimizle birlikte gönüllerimizi de açtık. Bundan sonra da yanlarında bulunmayı sürdüreceğiz. Allah bir daha böylesine acılar yaşatmasın.” dedi. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *