image

 

Petrolspor, futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu ile birlikte lig öncesi Batmanlı iş adamı Şerif Doğan ile kahvaltısı bir araya geldi.

Petrol cafede verilen kahvaltıya, Batman milletvekili Ziver Özdemir, Petrolspor kulübü başkanı Aydın Gülmez, AK Parti il başkanı Diyaddin Uçar, parti yöneticileri, futbolcular ve teknik heyet katıldı.

Kahvaltı sonrası bir açıklama yapan kulüp başkanı Aydın Gülmez “Bu kahvaltıya bütün siyasi parti temsilcilerimizin yanında, il yöneticilerimizi ve milletvekillerini davet ettik. HDP milletvekilleri ve yöneticileri yoğunluktan dolayı kahvaltımıza katılamadılar.Bizlere Kahvaltı jestinde bulunan Şerif Doğan bey’e teşekkür ediyorum. Sayın Doğan bir futbolcuyu takıma kazandırarak kulübümüze önemli katkıları olmuştur.  Bu Petrolspor’a, gençliğe verilen bir katkıdır bence. Bu jestten dolayı kendisine camiam adına teşekkür ediyorum. Desteklerinin sürmesini diliyorum.” diye konuştu.

Batmanlı işadamı Şerif Doğan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Petrolspor’un ve Başkan Aydın Gülmez’in güzel işlere imza attığını, doğru bir yolda olduğunu söyledi. İşadamı Doğan “İnşallah Petrolspor’u daha da güzel yerlerde göreceğiz. Her zaman Şerif Doğan olarak camiasının yanındayım.” dedi. 

Gold Kartlar satışa sunuldu

 Petrolspor kulübünün bu sezonda satışa sunduğu ‘Gold Kart’lardan ilkini Türkiye Finans Bankası Batman şubesi satın aldı.

Türkiye Finansbank Batman şubesi geçen sezon olduğu gibi bu sezonda ‘Gold kart’ alarak Petrolspor kulübüne katkı sundu.Petrolspor’a destek amaçlı Gold kart satın alan Türkiye Finansbank müdürü Yavuz Kutlu, Petrolspor’a az da olsa maddi katkı sunduklarını belirtirken, Petrolspor’un Batman’daki maçlarına gidip manevi destekte vereceklerini belirtti. Petrolspor kulübü başkanı Aydın Gülmez, ‘Gold Kart’ alan Türkiye Finansbank müdürü Yavuz Kutlu’ya teşekkür ederken, bu tür destekler ile Petrolspor’un daha iyi yerlere geleceğini belirtti.

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *