image

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yirmi birinci gününde de depremzedelere yönelik yardımlar devam ediyor.

Hatay'da faaliyetlerini sürdüren 4 yardım kuruluşundan Umut Kervanı Vakfı, köylerdeki depremzedelere gıda ve muhtelif ev eşyası yardımında bulundu.

Yapılan yardımla ilgili bilgi veren Umut Kervanı Tuzla Temsilcisi Resul Alınmış, "Umut Kervanı olarak Hatay Belen'e bağlı Çortman köyünde depremzede aileleri ziyaret ettik. Antakya'da evleri yıkılmış depremzedeler kendi imkanlarıyla enkazdan kurtulup köye gitmişler. Çadır kurup yerleşmişler. Bu ailelere gıda yardımında bulunduk. Muhtelif ev eşyası verdik. Battaniye ve benzeri eşyalar teslim ettik. Depremzedelere geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Halkımızın yaralarını sarmaya devam ediyoruz. Birçok yerde çalışmalarımız devam ediyor. Allah'ın izniyle yakın zamanda bu yaralar sarılır." dedi.

Yardım desteklerinin devam etmesi için hayırseverlere seslenen Alınmış, "Tabi bu uzun bir süreçtir. Bir hafta on günlük bir süreç değildir. Aylar sürecek bir süreçtir. Bundan dolayı hayırseverlerimizin desteklerini kesmemelerini umut ediyoruz. Bizim hizmetlerin devamı için hayırseverlerimizden mutlak suretle destek bekliyoruz. Allah-u Teâlâ Bize destek veren bütün hayırseverlerimizin razı olsun. Bundan sonra yapacakları destek ve hayırlarını devamını bekliyoruz." şeklinde belirtti. (İLKHA) 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *