image

Asrın felaketi olarak tarihe geçen Kahramanmaraş Pazarcık 7.7 ve Elbistan 7.6 depremlerinin yaralarını sarmaya çalışan kurum ve STK’lar çalışmalarına devam etmekte. Vali Ekrem Canalp’ın eşi Dr. Ayten Canalp’te STK’ları ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Kızılay, İHH ve Özgür-der ziyaretlerinde Canalp’ yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti.

Dr. Ayten Canalp, Türk Kızılay Batman şubesini ziyaret ederek, deprem bölgesi için sağladıkları yardım ve desteklerden dolayı Türk Kızılay Batman Şubesi Yönetimi ve gönüllülerine teşekkür etti. Ziyarette Kızılay Batman yönetimi ile fikir alışverişinde bulunan Dr. Ayten Canalp ziyaret sonrası Kızılay gönüllüleri ile hatıra fotoğrafı çekildi. 

İHH Batman şubesini de ziyaret eden Dr. Ayten Canalp, deprem bölgesi için sağladıkları yardım ve desteklerden dolayı İHH Batman Şubesi Yönetimi ve gönüllülerine teşekkür etti. Ziyarette İHH Batman yönetimi ile fikir alışverişinde bulunan Dr. Ayten Canalp ziyaret sonrası İHH gönüllüleri ile hatıra fotoğrafı çekildi. 

Dr. Ayten Canalp, Özgür-Der Batman şubesi ziyaretinde ise deprem bölgesi için sağladıkları yardım ve desteklerden dolayı Özgür-Der Batman Şubesi Yönetimi ve gönüllülerine teşekkür etti. Ziyarette Özgür-Der Batman yönetimi ile fikir alışverişinde bulunan Dr. Ayten Canalp ziyaret sonrası Özgür-Der gönüllüleri ile hatıra fotoğrafı çekildi. VEYSİ GÜLTEKİN

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *