image

Kozluk Kaymakamı Ekrem GÜNGÖR ‘’Bir Çocuk Bir Oyuncak Projesi’’ kapsamında Halk Eğitim Merkezi ve Aile Destek Merkezini (ADEM) ziyaret etti.

 
Kaymakamlığın koordinasyonunda ‘’Bir Çocuk Bir Oyuncak Projesi’’ kapsamında ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından deprem bölgelerindeki çocukların yaralarını sarmak yapılan oyuncaklar depremzede çocuklara gönderiliyor.

 Kaymakam Ekrem GÜNGÖR, proje kapsamında yapılan oyuncakları görmek için Halk Eğitim Merkezi ve Aile Destek Merkezini (ADEM) ziyaret etti. 

Yapılan oyuncakları inceleyen Kaymakam GÜNGÖR , Ziyaret esnasında Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nezir SEVİM’ den de bilgi aldı. 
Kaymakam Ekrem GÜNGÖR yaptığı açıklamada, “Halk Eğitim Merkezimiz ve Aile Destek Merkezimiz ‘’1 çocuk 1 oyuncak'’ diyerek deprem bölgelerindeki çocuklar için oyuncak üretiyor ve bu kapsamda okul müdürlüklerimiz oyuncak topluyorlar. Projenin  amacı depremzede çocuklarımızı bir nebzede olsa sevindirmek, oradaki çocukların gönlünü almak. Projeye katkı sunan Milli Eğitim camiasına teşekkür ediyoruz, depremzede öğrencilerimize de geçmiş olsun diliyoruz. Aynı şekilde deprem bölgelerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz." Dedi.
VEYSİ GÜLTEKİN

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *