image

İki gün boyunca elde edeceği gelirin tümünü depremzedelere bağışlayacağını söyleyen evli ve üç çocuk babası Mehmet Şirin Baytar isimli vatandaş, “Böylesi günlerde birbirimize kenetlenip birlik olmalıyız.” dedi.

Örnek davranışıyla takdirleri toplayan Baytar yaptığı açıklamada; “Evliyim, 3 çocuk babasıyım. Muhtaç olduğum halde bugünkü gelirin tümünü depremzede kardeşlerime bağışlayacağım. Dünün gelirini de bağışlamıştım. Ne kadar destek versek azdır. Bölgemizde yaşanan depremlerden dolayı tüm Türkiye halkı olarak üzgünüz. Böylesi durumda insanlarımızın elini taşın altına koyması lazım. Böylesi günlerde birbirimize destek olmazsak ne için varız.” Dedi.

Baytar, Bugün onların, yarın bizlerin başına gelebilir. Bu afet Allah tarafından gelmiş. Bundan şikâyet emiyoruz. Ancak istiyoruz ki onurlu insanlar böylesi durumlarda birbirlerine kenetlenip birlik olsunlar. Ben bir günümü bağışlamışım. Varsayın balonlarım uçup gitmiş olsun. Daha öncede gönderdim ama gönderdiğimin çok az olduğunu gördüm. Nice insanlarımız gitti. Kaybettiğimiz canlar için çok üzgünüz. Allah onlara rahmet etsin, yaralılara şifa diliyorum.”  Dedi. VEYSİ GÜLTEKİN

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *