image

 

 

Yaptıkları çalışmalar hakkında açıklama yapan Batman Umut Kervanı temsilcisi İsmet Ökmen, “Bismillahirrahmanirrahim. Umut Kervanı olarak depremin yaşandığı ilk andan beri kadını, erkeği ve çocuğuyla beraber teyakkuzdayız. Depremde yaralanan yarası sarılması gereken depremzede ailelerimiz için gayret ediyoruz, onlara ulaşmak için çalışıyoruz.” diye söyledi.

 

“HER GÜN BİNLERCE DEPREMZEDEYE SICAK YEMEK YARDIMLARIMIZ OLUYOR”

 

Ökmen, “Batman Umut Kervanı olarak depremin ilk saatlerinde dışarda olan evlerine giremeyen ailelerimize çorba dağıtımımız oldu. Ondan sonra deprem bölgelerine giden tırlarımızla gıda desteğimiz oldu. Gıda desteklerinden sonra depremin yaşandığı bütün bölgelerde aşevlerimiz kuruldu. Her gün binlerce depremzedeye sıcak yemek yardımlarımız oldu ve devam etmekte.” dedi.

 

“UMUT KERVANI GİYİM MAĞAZASI AÇTIK”

 

Batman Umut Kervanı bünyesinde açılan Giyim mağazasına değinen Ökmen, “Bugün de Batman Umut Kervanı olarak bölgemize, ilimize gelen ihtiyacı olan depremzede ailelerimize giyim yardımı için Umut Kervanı giyim mağazası açtık ve onlara yardım etmekteyiz.” diye aktardı.

 

Başlatılan çalışmalarından elde edilen giyim yardımlarının düzenlenmesi, tasnif edilmesinde çalışan Ayfer Yazgan konu hakkında şunları söyledi, “Öncelikle Türkiye’de yaşanan büyük afet için hepimize geçmiş olsun. Ölmüşlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun. Yardımseverlerin Umut Kervan’ına yapmış oldukları bağışlarla burada bir derleme bir düzenleme yapıyoruz. Burada ihtiyaç sahipleri istediklerini gelip alabilirler. İhtiyacı olan gelip faydalanabilir. Emeği geçen, vesile olan herkese teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun.” VEYSİ GÜLTEKİN

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *