image

PTT ile Kızılay Genel Müdürlüklerinde yapılan protokolle 2015 yılının 2’inci etap kan bağışı yapıldı.

Kızılay Genel Merkezi, hastanelerde oluşan kan ihtiyacını gidermek amacıyla kan bağışı için PTT Genel Müdürlüğü ile yaptığı protokolle 2015 yılının 2’inci etap kan bağışı için Batman Merkez PTT’de kurulan stantla kan toplandı.

Yapılan protokol gereği Batman Merkez PTT’de kurulan kan toplama standına ilgi olduğunu belirten PTT Batman İdari Mali Birim Müdür Vekili Güllet Barış, “Genel merkezlerimizde yapılan protokol ile her yerde olduğu gibi Batman’da da PTT’lerde kurulan kan toplama merkezlerine kan bağışı yapılıyor. Batman ve ilçelerde bulunan tüm PTT çalışanlarımız gönüllü olarak kan bağışında bulunmak isteyenleri merkez PTT’ye çağırdık. Çalışanlarımız dışında PTT’ye gelen müşterilerimiz de kan bağışında bulunuyorlar. Kan bağışı kampanyamız bugün merkez PTT’de 10.30 ila 17.00 saatleri arasında olacaktır.” dedi.

Herkes için mutlaka bir gün kan lazım olabileceği ihtimalini düşünmek gerektiğini belirten Barış, Batman’ın kan ihtiyacını karşılamak için  herkesi kan vermeye ve bu konuda daha duyarlı olmaya çağırdı.  Abdullah Eşenbuğa

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *