image

GAP 2022 Yılı Projeleri Protokol İmza Töreni ve İş Birliği Geliştirme Toplantısı gerçekleştirildi. Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) Bölge Kalkınma İdaresi tarafından ilimizde yürütülecek kalkınma projeleri Protokol imza töreni ve iş birliği geliştirme toplantısı Vali Ekrem Canalp başkanlığında gerçekleştirildi.  

Protokol kapsamında, GAP İdaresi tarafından uygulanan tarımsal eğitim ve yayım, tarımsal altyapının geliştirilmesi, küçük ölçekli sulama işleri projesi, hayvancılık altyapının geliştirilmesi alanlarında ilimizde 2022 yılında uygulanacak olan 10 adet proje için GAP idaresi tarafından 20 milyon 921 bin 137 TL bütçe tahsis edildi.

Bilgilendirme sunumları ile başlayan toplantı, Vali Yardımcısı İbrahim Güneş tarafından GAP İdaresi tarafında finanse edilerek ilimizde gerçekleştirilen ve planlanan projelere ilişkin yapılan sunumun ardından Vali Ekrem Canalp ve GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Dr. Hasan Maral arasında işbirliği protokolü imzalandı. 
Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen imza töreninde; Vali Yardımcısı İbrahim Güneş, Kozluk Kaymakam Ekrem Güngör, Beşiri Kaymakamı Mahmut Şener, Gercüş Kaymakamı Muhammed Öztaş, GAP İdaresi yetkilileri ile Batman İl Tarım ve Orman Müdürü hazır bulundu.
EKREM GÜLŞEN

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *